Ostani doma
Novosti / Hrvatska

ponavljaju se okučani

Milanović došao u Zadar, ali odbio sudjelovati na obilježavanju VRO Maslenica zbog ustaških obilježja!

Milanović došao u Zadar, ali odbio sudjelovati na obilježavanju VRO Maslenica zbog ustaških obilježja!
RTL/PIXSELL

U službenom protokolu viđene su osobe s obilježjima koje predsjednik smatra neprimjerenima

Hrvatski predsjednik i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Zoran Milanović došao je u Zadar gdje se obilježava 28. godišnjica Vojno-redarstvene operacije (VRO) Maslenica '93, međutim, odbio je sudjelovati u svečanosti zbog ustaških obilježja!

I to ne obilježja pojedinaca, kako se doznaje iz predsjednikovog ureda, nego zbog onih koje nose delegacije koje polažu vijence. Navodno se radi o dvije osobe koje su u protokolu sa spornim obilježjima ZDS-a. 

VRO Maslenica Zadar

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Predsjednik to smatra propustom organizatora, a to je županija", rekao je novinarima glasnogovornik Milanovića Nikola Jelić. 

Tako se ponavljuju Okučani i obilježavanje akcije Bljesak od prošle godine kada je predsjednik također odbio sudjelovati u svečanosti zbog obilježja HOS-a. 

Inače, na svečanosti u Zadru sudjeluju ministar obrane Mario Banožić, ujedno i izaslanik predsjednika Vlade, i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga admiral Robert Hranj. Najprije su položili vijenac i zapalili svijeću u spomen na poginule hrvatske branitelje kod Središnjeg križa na Gradskom groblju u Zadru. 

 

 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!