Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Nakon brojnih osuda...

Chef Janković stao u obranu zaposlenika KB Dubrave: 'Prema njima se kanalizira bijes koji zapravo treba ići na drugu adresu'

Chef Janković stao u obranu zaposlenika KB Dubrave: 'Prema njima se kanalizira bijes koji zapravo treba ići na drugu adresu'
Pixsell

"Javnost se okomila na medicinske sestre koje slave u bolnici. Ista ona javnost koja ima Božićne tulume u uredima, na radnom mjestu."

Klinički bolnički centar trese korona skandal, točnije bolnička zabava čiju smo snimku i objavili. Zabava se odvijala u podrumskim prostorijama Hitnog prijema, a zaposlenici bolnice koji su bili na zabavi naišli su na brojne osude u javnosti. 

U njihovu obranu stao je chef Mate Janković. 

Vezana vijest

dubrava

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na svom Facebook profilu napisao je kako svi ponekad griješimo. 

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti: 

"Javnost se okomila na medicinske sestre koje slave u bolnici. Ista ona javnost koja ima Božićne tulume u uredima, na radnom mjestu časti kolačima i pićem za rođendan, ili se proveseli petkom pred vikend nakon radnog vremena. Ista ona javnost koja se i velikom dijelu ne drži mjera. Ako ćemo iskreno, niti jedno radno mjesto nije za feštu. Uostalom, slavili su odlazak jedne od njih u Njemačku, a restorani su zatvoreni. Ako to nije razlog za razbit se uz tamburaše - ne znam što je. Svi griješimo, al ne moramo iza toga biti govna jedni prema drugima. Prema njima se kanalizira bijes koji zapravo treba ići na drugu adresu. A kad vidiš što o tebi misle nakon sto gineš za njih na opasnom radnom mjestu, za k***c od plaće, mora da je slađe odj***t. Iza toga samo treba reći - zbogom žohari."

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!