Ostani doma
Novosti / Hrvatska

jasno i glasno

Šprajc o tulumu u Dubravi: Ako su se jednu večer zavukle u podrum daleko od smrti i užasa i zapjevale i zaplesale - neka su

Zapravo dobro da je na rad u Njemačku otišla samo jedna od njih, mogla je to biti mnogo, mnogo veća fešta

Žestoka kritika i traženje sankcija za grupu medicinskih sestara i drugog osoblja KB Dubrava koje se u podrumu bolnice od svoje kolegice koja odlazi na rad u Njemačku oprostile uz pjesmu, veselje i dvije harmonike, čini se da se ipak stišava.

U komentarima ispod tog videa manje više svi se slažu da je to bilo epidemiološki neprimjereno ponašanje, ali da nije primjerene ni tolika hajka na ljude koji na svom radnom mjestu sa svojim kolegama provode više vremena nego sa svojim ukućanima, pogotovo što su na svom radnom mjestu izloženi i riziku i stresu i virusu i epidemiji kakvom nitko od nas nije izložen, pa ako su se jedno večer zavukle u podrum daleko od smrti i užasa i zapjevale i zaplesale, neka su.

Vezana vijest

dubrava

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A oni koji se brinu za sliku kakvu su tobože ostavile o sebi, neka se brinu i za sliku koju mi ostavljamo njima. Sliku društva i države koja će ih za rad u kovid bolnici s kovid pacijentima pod kovid skafanderima nagraditi s 15 kuna covid povišice.

Vezana vijest

skandal

Zapravo, dobro da je na rad u Njemačku otišla samo jedna od njih, mogla je to biti mnogo, mnogo veća fešta.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!