Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Puko im je film

Riječki kafić zabranio ulazak HDZ-ovcima: 'Zbog svih suza isplakanih u samoći zbog neizvjesnosti'

Riječki kafić zabranio ulazak HDZ-ovcima: 'Zbog svih suza isplakanih u samoći zbog neizvjesnosti'
Ivo Cagalj/PIXSELL

"Kao krajnji čin poniženja što smo doživjeli od vas, naše vlade i vašeg premijera molimo vas da ne dolazite u nas bar jer ovdje niste dobro došli."

U ponedjeljak na snagu stupaju nove mjere koronavirusa Nacionalnog stožera civilne zaštite u Hrvatskoj pop pitanju popuštanja istih. Nažalost, ugostitelji ne mogu tu sreću podijeliti s vlasnicima teretana i kladionica. Mnogi od njih smatraju da su zakinuti i da mjera "kave za van" nije veliko olakšanje za svu financijsku štetu koju su pretrpjeli. Jedan caffe bar u Rijeci svoj stav je jasno naznačio i zabranio ulazak članovima HDZ-a u njihov kafić. 

Vezana vijest

Ljudi s maskama u tamvaju, maske

Svoj stav su podijelili na svojoj Facebook stranici, a objavu prenosimo u cijelosti: 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Povodom nagrade koju nam je uručio nas premijer jer smo bili vrlo disciplinirani i dobri a ta nagrada je da caffe barovi od ponedjeljka mogu prodavati kavu za van (do sada su mogle pumpe,frizerski saloni,kiosci itd) imamo zamolbu za sve članove, glasače i simpatizere HDZ-a.

Kao krajnji čin poniženja što smo doživjeli od vas, naše vlade i vašeg premijera molimo (ne zaslužujete veliko) vas da ne dolazite u nas bar jer ovdje niste dobro došli.

Iz razloga:

  1. Što nas premijer nije bio sposoban braniti mi toliko voljenu domovinu jer je anemičan a ipak je jako sposoban grčevito braniti stekovine 30 godišnje vladavine HDZ-a i njegovih pulena.
  2. Iz razloga što mi je sustavno i sistematski osiromašena zemlja do te granice da ni najveći optimisti vise ne vide izlaz iz ovog stanja.
  3. Iz razloga sto je krađa svih oblika temeljni cilj većine članova i simpatizera vase stranke. Namjerno ne navodim imena jer nemamo toliko vremena pa da se netko od ekipe ne osjeti uvrijeđen.
  4. Iz razloga što bilo tko ne razmišlja poput vas je srbočetnik, komunist ili što već.
  5. Iz razloga što vrlo stručno i savjesno postavljate ljude već 30 god na pozicije koji nemaju, ali bas nikakve predispozicije za obavljanje istih, ali su podobni. Tu moram navesti par imena jer baš moram, čisto radi evidencije. Ministar gospodarstva izvjesni tić koji dana nije radio u tom istom gospodarstvu, a mene zastupa, a još više boli što se u njegovim očima vidi prezir prema bilo čemu poduzetnom. Naša putena vila gđica Rimac. Šef HGK gospođa (nije slučajno) Burilović - je l' te sram što si se cijepio dok onkološki bolesnici pa čak i doktori čekaju i dalje na svoju dozu cjepiva koju si im ti potrošio? Šef HOK nešto Ranogajec ili jac ne znam točno. Sin Luke Modrića gdin A.Markotić - licemjer u stručnoj literaturi. Ne bi volio sad navoditi dalje jer mi se tlak diže opako.
  6. Iz razloga sto je vas stručni stožer uvreda za sve ljude koji razmišljaju svojom glavom.

Ne želim vas blizu svjestan da će ovo moje pismo izazvati vašu reakciju i navalit ćete na mene kao na državnog neprijatelja broj jedan.(koliko ste ih samo imali u svojim redovima, Sanader, Čobanković, general Zagorac, opet poduži popis stoga neću dalje ali ovakvi poput mene su najveći problem jer razmišljaju svojom glavom, je l' da?

Svjestan sam da se neće ništa promijeniti dok mali čovjek ne digne glas i baš zbog toga vas molim da nas zaobiđete.

Nismo pristali i nikad nećemo na ovo.

Zbog svih kolega koji jesu ili će biti prisiljeni svoje poslove zauvijek zatvoriti, zbog svih suza isplakanih u samoći zbog neizvjesnosti, zbog svog proživljenog straha i poniženja koje ste pružili mom voljenom narodu i domovini.

Bilo je dosta.

NO PASARAN", napisali su. 

Povodom nagrade koju nam je urucio nas premijer jer smo bili vrlo disciplinirani i dobri a ta nagrada je da caffe...

Objavljuje Three MonkeysPetak, 12. veljače 2021.
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!