Ostani doma
Novosti / Hrvatska

lokalni izbori

Rasprava trajala nekoliko sati: Ante Franić i službeno SDP-ov kandidat za gradonačelnika Splita

Rasprava trajala nekoliko sati: Ante Franić i službeno SDP-ov kandidat za gradonačelnika Splita
Ivo Cagalj/PIXSELL

Sjednica zbog epidemioloških mjera održana online

Splitski SDP je u noći s nedjelje na ponedjeljak nakon višesatnog zasjedanja odlučio da će Ante Franić biti kandidat te stranke za gradonačelnika Splita na lokalnim izborima u svibnju ove godine.

"Velika većina sudionika sjednice Gradskog odbora SDP-a glasovala je za Franića da bude kandidat stranke za gradonačelnika Splita," rekao je predsjednik splitskog SDP-a Goran Kotur za Hinu nakon sjednice koja je trajala oko šest sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izvijestio je kako je na sjednici koja je zbog epidemioloških mjera održana online, također odlučeno da on bude SDP-ov kandidat za zamjenika splitskog gradonačelnika.

Franić je po završetku sjednice zahvalio članicama i članovima Gradskog odbora SDP-a Splita koji su mu "velikom većinom glasova dali podršku za kandidaturu za gradonačelnika."

"Onima koji nisu poručujem da ću svakog dana voditi računa da pokažem kako sam njihov kandidat, ali i kandidat za gradonačelnika svake Splićanke i Splićanina koji više ne mogu i ne žele trpjeti letargiju koja vlada gradom. Dosta su nas vukli nazad isti ljudi i iste priče," rekao je Franić.

Dodao je kako je vrijeme za novu energiju i da Split "ponovno krene, raste i cvita."

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!