Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Tragična priča iz Dvora

Kuća im je preživjela potres, ali ne i požar: 'Dok sam stigao kući imao sam šta vidjeti. Još ne vjerujem da se to dogodilo'

Dramtične trenutke jutros je proživljavala obitelj s četvero djece iz Dvora.

Dramtične trenutke jutros je proživljavala obitelj s četvero djece iz Dvora. Obiteljska kuća im je preživjela sve potrese i podrhtavanja, ali ne i požar koji im je danas progutao jedini dom. Kuća je u potpunosti uništena, a nitko od brojne obitelji, srećom, nije bio u njoj u trenutku izbIjanja vatre. 

Što i kako dalje u Hrtiću, u općini Dvor saznao je Boris Mišević koji je razgovarao s Jugoslavijem Cvjetković iz Hrtića. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Obitelj Cvjetković ima sreću što ima tako dobre susjede koji su im ponudili pomoć i prenočište jer obitelj ima četvero djece.  

Gospodin Cvjetković kaže kako je jutros oko deset do sedam otišao na posao: "Poslije toga me nazvala supruga, otišla je u Dvor doktoru, izvaditi krv, nazvala me kad je došla kući i rekla da kuća gori. Ja sam u tom trenutku nazvao 112, vatrogasce, dok sam stigao kući imao sam šta vidjeti. Još ne vjerujem da se to dogodilo. Šta je tu je."

Susjeda im je ponudila svoju obiteljsku kuću koju je naslijedila od svojih roditelja kako bi imali gdje prespavati. 

Vezana vijest

ravnateljica Doma zdravlja balenović

Obitelj Cvjetković ima veliko gospodarstvo 

Gospodin Cvjetković kaže kako će se truditi da njegovo gospodarstvo opstane: "Koliko budem bio u mogućnosti, posao, kuća, kako mi bude. Pokušavat ću na sve načine."

Kaže kako bi volio zbog djece da odu u školu jer misli da će uz druženje bar malo zaboraviti na stvarnost: "Da se olakšaju ipak sa druženjem s drugom djecom , učenicima, bit će im puno lakše. I meni i supruzi je teško, kako je, tako je."

Naglasio je kako se ne zna još ništa o uzroku požara: "Policija je napravila očevid, sutra će se znati razlog požara."

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!