Ostani doma
Novosti / Hrvatska

obnova nakon potresa

Sada je i službeno: Damir Vanđelić ostaje na čelu Fonda za obnovu, evo što od njega očekuje predsjednik Vlade

Odgovorio je i na pitanje hoće li na funkciji ravnatelja Fonda provesti cijeli mandat

Sada je i službeno. Damir Vanđelić ostaje na čelu Fonda za obnovu. Nakon provedenog natječaja, jednoglasno ga je potvrdilo Upravno vijeće Fonda.

Vanđelić je zahvalio na izboru, kazao da će obnova početi za tri mjeseca, a nakon što je HDZ-u dao košaricu, otklonio je sumnje da će na izbore za Zagreb izići kao nezavisni kandidat.

Odgovorio je i na pitanje hoće li na funkciji ravnatelja Fonda provesti cijeli mandat, a na hrabrosti da uđe u jedan tako zahtjevan posao, čestitao mu je ministar Horvat. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''O tom, potom. Dakle, ključni triger će biti kada se vidi da je obnova pokrenuta i na zadovoljavajući način. Ako ona neće biti takva, ja ću sam otići bez da ikoga pitam. Ako bude na zadovoljavajući način, ja ću pitat glavne dionike cijelog procesa jesu li zadovoljni, je li to dovoljno uspostavljeno, da li je uhodano i da li ja mogu otići raditi nešto drugo'', kazao je Damir Vanđelić.

Vezana vijest

Damir Vanđelić

''Istog trenutka kada je otklonjena bilo kakva mogućnost o bilo kakvim politčkim aranžmanima, već puno fokusiranje na obnovu grada Zagreba, Zagrebačke, Krapinsko-zagosrke i Sisačko-moslavačke i Karlovačke županije, mislim da smo relativno brzo došli i do konačnog zaključka'', rekao je ministar graditeljstva Darko Horvat.

Evo i što od Vanđelića očekuje predsjednik Vlade.

''Očekujem da zajedno s Vladom i svima ostalim akterima pridonese procesi obnove Grada Zagreba i Zagrebačke županije, Krapinsko-zagorske, Sisačko-moslavačke i Karlovačke, puno posla je pred nama'', rekao je Andrej Plenković.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!