Ostani doma
Novosti / Hrvatska

još jedan 'obilazak obrtnika'

Bandić i njegova bliska suradnica ponovno 'uhvaćeni', ovog puta u zlatarnici

Bandić i njegova bliska suradnica ponovno 'uhvaćeni', ovog puta u zlatarnici
Net.hr

Prošle jeseni, Bandić i njegova suradnica snimljeni su u krznariji

U ranim večernjim satima u zlatarnici u centru Zagreba snimljeni su gradonačelnik Milan Bandić i Natalija Prica, zastupnica stranke Milan Bandić 365 u Gradskoj skupštini, te liderica stranačke mladeži, ''Mladi 365'' na kojoj se čini kao da nešto kupuju, piše Net.hr.

Prošle jeseni, Bandić i njegova suradnica snimljeni su u krznariji, susret za kojeg je Prica tvrdila da se radilo o jednoj od uobičajenih posjeta obrtnicima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Natalija Prica specijalizantica je iz ortodontije koja priprema i doktorat, a u ranoj je mladosti dobila i titulu Miss Universe. Ovih dana kandidirana je i za nagradu Zagrepčanke godine. 

Vezana vijest

''Gospođa Natalija Prica svojim je, naime, iznimnim zalaganjem i rezultatima rada kao maksimalno angažirana gradska zastupnica, kao jedna od najbližih suradnica gradonačelnika Grada Zagreba gospodina Milana Bandića, kao vrhunski uspješna znanstvenica, pa i kao vrlo uspješna stranačka dužnosnica obilježila proteklu godinu u najpozitivnijem mogućem svjetlu i vratila nadu građankama i građanima Grada Zagreba'', piše u prijedlogu za dodjelu nagrade za koju ju je kandidirala Nada Balen, predsjednica udruge Hrvatskog društva za zaštitu i promicanje ljudskih prava.

Natječaj za ovogodišnje priznanje koje Grad Zagreb dodjeljuje svake godine, raspisan je prije nešto više od mjesec dana, a priznanje sa sobom povlači i 50 tisuća kuna novčane nagrade.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!