Ostani doma
Novosti / Hrvatska

LJUTIT SE ZBOG KARNEVALA

Vlasnik hotela koji je zabranio ulaz SDP-ovcima: 'Ako to mogu napraviti u centru Jugoslavije, mogu i ja u centru Hrvatske'

Ako gospodin Bauk i Stazić nemaju ništa protiv ped..a neka ih dovedu u svoje dvorište i neka paradiraju s njima, kazao je vlasnik hotela Teo Zdilar

Nakon što je riječki ugostitelj objavio da u njegov kafić nisu dobrodošli članovi HDZ-a, reagirao je vlasnik hotela kraj Imotskog i zabranio ulaz članovima SDP-a, točnije Arsenu Bauku i Nenadu Staziću. Vlasnik tvrdi da nije član nijedne stranke, a odgovornosti za učinjeno se ne boji.

Plakat sa zabranom je skinut, ali poruka je već poslana. Zabrana SDP-ovcima odgovor je ovog vlasnika hotela kod Imotskog na riječkog ugostitelja koji je rekao da članovi HDZ nisu dobrodošli u njegov kafić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ako oni mogu u centru Jugoslavije napraviti to što su naprvili, mogu ja u centru Hrvatske napraviti to što sam napravio. Vidim da ne odgovora ni SDP-u ni HDZ-u ni nikome, ali mene to aposlutno ne interesira", kazao je vlasnik hotela Teo Zdilar

Ljutit zbog prijava za karneval

Na Bauka i Stazića je ljut zbog kaznenih prijava koje su digli protiv organizatora prošlogodišnjeg karnevala zbog krnje koji je predstvaljao istospolni par s djetetom.

Vezana vijest

Arsen Bauk

"Ako gospodin Bauk i Stazić nemaju ništa protiv ped..a neka ih dovedu u svoje dvorište i neka paradiraju s njima koliko god hoće", rekao je Zdilar. 

"Usprotiviti se podjelama"

Iz HDZ-a su reagirali i na ovu zabranu smatrajući je nedopustivom. Za predsjednika Vlade u jednom i drugom slučaju riječ je o opasnom govoru mržnje.

"Razumijem da su ljudi napeti, ali nije rješenje produbljivati te tenzije, raditi na podjelama u društvu, raditi na animozitetu, raditi na diskrimnaciji, tome se treba usprotiviti", kazao je Andrej Plenković.

Prvi čovjek SDP ne smatra to govorom mržnje nego kritikom, a vlasniku hotela kraj Imotskom zahvalio je na reklami. 

"Kritika je dopuštena i ovakva. Čudi me da predsjednik Vlade, gospodin Plenković, koji je deklarirani europejac i to ne zna. Ako ne zna, onda ga pozivam da to pita Angelu Merkel kako je ona reagirala kad je njoj bilo zabranjeno ući u jedan restoran u Berlinu", kazao je predsjednik SDP-a Peđa Grbin

Vezana vijest

Andrej Plenković

U Imotski su svi dobrodošli

A u Imotskom ističu kako je riječ o gostoljubivom gradu, gdje su svi dobrodošli. 

"Nemam protiv nikoga ništa, pa čak ni protiv svoje punice", kaže Josip Kraljević i Prološca. 

U svakom slučaju, kafić iz Rijeke, ali i hotel kraj Imotskog, dobili su neviđenu reklamu.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!