Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Što dalje?

Zagrebački pročelnik Ivica Lovrić o Tomislavu Tomaševiću: 'Da je neko drugo vrijeme, možda bi se upisao u Knjigu radosti'

Rekao je kako će se pitanje vodstva same stranke rješavati u tjednima pred nama.

Neki mu ih zamjeraju, neki ih hvale, ali kod zagrebačkih fontana je bio Ilija Radić te je razgovarao s pročelnikom zagrebačkog Gradskog ureda za obrazovanje Ivicom Lovrićem

Iako su svi oni bitni, važni ključni gradski dokumenti doneseni jer je ova gradska vlast došla do pred kraj mandata. Grad onako ranjen potresom i epidemijom kao što je Zagreb nije lako voditi ni u ovim uvjetima. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kao najbliži Bandićev suradnik Lovrić kaže kako će najveći izazov biti u narednim mjesecima bez Milana Bandića odraditi ova dva mjeseca mandata na razini kako je to uprava Grada Zagreba  pod vodstvom Milana Bandića radila proteklih 21 godinu: "To znači da budemo zaista jedna sjajan logistika građanima i zagrebačkim poduzetnicima."

Vezana vijest

Milan Bandić

Hoće li stranka ići s novim kandidatom na izbore? 

"Stranka 365, stranka rada i solidarnosti će izići na ove izbore, međutim u ovom tjednu sasvim sigurno nećemo detaljnije govoriti o tome."

Kaže kako je duboko uvjeren da će Stranka rada i solidarnosti, kao i 2017., i 2021. biti najjača stranka u skupštini Grada Zagreba. 

Rekao je kako će se pitanje vodstva same stranke rješavati u tjednima pred nama: "Nije, naročito danas, nije ovaj tjedan za političke rasprave i razgovore. Ovo je tjedan i ovo su dani kada se opraštamo od našeg gradonačelnika." 

Naglasio je kako nema ambicije za predsjednika Stranke rada i solidarnosti: "Imam ambicije da se krajnje dostojanstveno oprostim od gradonačelnika, ne samo ja, nego vjerujem i brojni Zagrepčani, a i svi članovi Stranke rada i solidarnosti. U tjednima nakon ovoga tjedna razgovarat ćemo o politici, nisam ovdje večeras da bi razgovarao o politici."

Poručio je kako kandidatima za gradonačelnika Grada Zagreba želi svako dobro. 

Prokomentirao je i činjenicu da se Tomislav Tomašević nije upisao u Knjigu žalosti: "Da je neko drugo vrijeme, možda bi se upisao u Knjigu radosti."

Vezana vijest

ana stavljenić rukavina

Kako će pamtiti gradonačelnika Bandića? 

"Ja ću gradonačelnika Bandića pamtiti kao najboljeg gradonačelnika u povijesti Grada Zagreba. Ne samo najdugovječnijeg, nego kao i najboljeg, kao jednog sjajnog čovjeka, sjajnog prijatelja, vrhunskog šefa i iznad svega dobrog Milana, dobrog čovjeka."

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!