Ostani doma
Novosti / Hrvatska

'Sve je to od lošeg vina'

Gradonačelnik Pule odgovorio na Vučićeve kritike: 'Nazdravljam čašom Malvazije različitosti i slobodi mišljenja'

Gradonačelnik Pule odgovorio na Vučićeve kritike: 'Nazdravljam čašom Malvazije različitosti i slobodi mišljenja'
Dusko Marusic/PIXSELL

Vučić je za sarajevsku komercijalnu televiziju Face u intervjuu snimljenom ranije ovaj tjedan ničim izazvan opleo po Malvaziji

Gradonačelnik Pule i predsjednik IDS-a Boris Miletić osvrnuo se na svom Facebook profilu na komentar srpskog predsjednika Aleksandra Vučića.

Vezana vijest

Aleksandar Vučić

"Nazdravljam čašom Malvazije različitosti i slobodi mišljenja. Gospodine Aleksandre Vučiću, mnogi Vaši sugrađani, naši dragi prijatelji i gosti čije je srce u Istri ne misle tako... da citiram našeg neprežaljenog panonskog mornara, Čija je Istra, njegov je svet! Živjeli!", napisao je Miletić na Facebooku uz fotografiju Malvazije. 

Nazdravljam čašom Malvazije različitosti i slobodi mišljenja � Gospodine Aleksandar Vučić, mnogi Vaši sugrađani, naši...

Posted by Boris Miletić on Friday, 5 March 2021

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, Vučić je za sarajevsku komercijalnu televiziju Face u intervjuu snimljenom ranije ovaj tjedan ničim izazvan spomenuo da je Istarska Malvazija "loše je vino koje ništa ne valja" te da Srbija proizvodi puno bolja vina. 

"Vino (Malvazija) je odvratno i nitko ne može da ga pije", izjavio je Vučić i izazvao lavinu reakcija, između ostalog i onu prvog čovjeka Pule. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!