Ostani doma
Novosti / Hrvatska

građani misle da je neprimjereno

Dumbovića uhvatili u skupocjenoj jakni, on odgovorio: 'Oko svakog mog koraka se sad stvara fama, a jakna košta puno manje'

Dumbovića uhvatili u skupocjenoj jakni, on odgovorio: 'Oko svakog mog koraka se sad stvara fama, a jakna košta puno manje'
Nikola Cutuk/PIXSELL

Na pitanje misli li da svojom odjećom šalje poruku Petrinjcima se zahvalio i rekao da će put Crvenog križa

Društvenim mrežama proširila se informacija kako gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović nosi zimsku jaknu čija je vrijednost navodno nekoliko tisuća kuna. Mnogi građani smatrali su, s obzirom na svima poznate okolnosti, da nije primjereno hodati potresom razorenim gradom u tako skupoj jakni.

O svemu se oglasio i sam gradonačelnik. ''Očito je sve oko mene i u vezi sa mnom sad pitanje, kampanja. Jakna je koštala puno, puno manje, platio sam ju 270 eura. (...) Oko svakog mog koraka se sad stvara fama, a jakna košta puno manje. Očito je sad sve pitanje, u kampanji'', kazao je Dumbović za 24 sata.

Vezana vijest

dumbovic

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na pitanje misli li da svojom odjećom šalje poruku Petrinjcima se zahvalio i rekao da će put Crvenog križa.

''Hvala vam lijepo, ja ću sad nastojati otići obući se u Crveni križ, kako bih bio prijemčiviji. Svaki moj korak ima neku dimenziju iz koje se stvara fama, i u kojoj očito mnogi pričaju svoju priču'', rekao je gradonačelnik Dumbović.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!