Ostani doma
Novosti / Hrvatska

tukli se i naguravali

Sin HDZ-ovca Josipa Đakića s društvom napravio kaos na benzinskoj crpki, prijava odbačena zbog nevjerojatnog razloga

Sin HDZ-ovca Josipa Đakića s društvom napravio kaos na benzinskoj crpki, prijava odbačena zbog nevjerojatnog razloga
Tomislav Miletic/PIXSELL/Facebook

Protiv četvorke je podnesen optužni prijedlog, ali prijava je odbačena zbog nevjerojatnog razloga

Sin saborskog zastupnika HDZ-a Josipa Đakića, Tomislav Đakić sudjelovao je u svađi i naguravanju s tri djevojke na benzinskoj postaji u Zagrebu, piše Danica.hr.

Protiv četvorke je podnesen optužni prijedlog, ali prijava je odbačena zbog nevjerojatnog razloga. Đakić, Karmen (31), Maria (22) i Lana (24) optuženi su da su prošle godine u ožujku oko 20:30 sati na INA-inoj benzinskoj na Ksaverskoj cesti u Zagrebu remetili javni red i mir.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prema optužnom prijedlogu zagrebačke policije, Karmen i Lana su bile u jednom društvu, a Đakić i Maria su došli na benzinsku postaju. Potom je Karmen rekla: ''Evo Đoke kretena''. 

Vezana vijest

Tomislav Đakić

Đakić je to čuo pa im je uzvratio: ''Ne obraćajte mi se, kurve iz Dubaija. Lana, ti si kurva i ideš po Montrealu''. Nakon toga, tvrdi policija, uslijedio je kaos, te je počelo naguravanje i udaranje. Razdvojio ih je zaposlenik INA-e.

Nakon pregledavanja dokaza i snimki nadzorne kamere, sud je pozvao policiju da ispravi optužni prijedlog, odnosno, da pravilno navede redoslijed optuženika jer to nije odgovaralo činjeničnom opisu. 

Policija to nije učinila, nego je dodala i ''trećeokrivljenog Tomislava Šukića, što je novo ime i prezime u cijelom činjeničnom opisu''. Sud zbog toga nije imao izbora te su odbacili optužni prijedlog, piše Danica.hr.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!