Ostani doma
Novosti / Hrvatska

sve više nelogičnosti

Posljednji trenuci Milana Bandića: Nisu uopće zvali Hitnu, nego ravnatelja direktno

Posljednji trenuci Milana Bandića: Nisu uopće zvali Hitnu, nego ravnatelja direktno
Pixsell

Direktno je nazvan ravnatelj zagrebačkog Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Žarko Rašić

Kako je preminulom gradonačelniku Milanu Bandiću pozlilo, pozvan je direktno ravnatelj zagrebačkog Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Žarko Rašić, a  on je nazvao dispečerski centar da upute vozila Hitne pomoći, piše 24 sata koji je kontaktirao Rašića i upitali ga  je li uobičajeno da se zove ravnatelj za pomoć unesrećenom, prvo je rekao  da je uobičajeno relativan pojam.

"Već smo imali slučajeva da nazovu direktno mene, zamjenicu, predstojnika nekog ureda. Takvih poziva zna biti četiri-pet dnevno. Nije to bio nikakav posebni tretman. Zovu nas direktno i za građane, ali i za ljude na položajima. Nije to ništa neubičajeno", rekao je Rašić koji je potvrdio da je on zvao dispečerski centar, ali za sve ostale upite je rekao da je nadležna gradska Služba za informiranje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Puno je nelogičnosti i neusklađenih priča oko posljednjih trenutaka Milana Bandića. 

Vezana vijest

Milan Bandić i Natalija Prica

Iz, kako tvrde, pouzdanog izvora Index je doznao da je Hitna pomoć te noći došla na adresu na Vrhovcu gdje posljednjih mjeseci živi Bandićeva bliska suradnica Natalija Prica.

Slijedom te informacije, poslali smo upit Nastavnom zavodu za Hitnu medicinu Grada Zagreba i Gradskoj upravi.

"Vaš upit proslijedili smo Službi za informiranje Grada Zagreba", kratko su nam samo odgovorili iz Nastavnog zavoda za Hitnu medicinu Grada Zagreba. Do objave teksta, odgovor iz Gradske uprave nismo dobili, a objavit ćemo ga čim ga dobijemo. 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!