Ostani doma
Novosti / Hrvatska

KANDIDIRA SE U ŽUPANJI

Plenković o ravnatelju Robnih zaliha koji je izašao iz HDZ-a: 'Ne znam što mu je, djelovao je suvisao. Treba se brinuti...'

Premijer Plenković nije nimalo birao riječi o ravnatelju Ravnateljstva za robne zalihe Damiru Juzbašiću

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković danas je u Ivanić-Gradu komentirao izlazak iz HDZ-a ravnatelja Ravnateljstva za robne zalihe RH Damira Juzbašića koji je danas najavio i da će se, kao nezavisni kandidat, kandidirati za gradonačelnika Županje. 

"To je minorno pitanje. Čovjek je išao na unutarstranačke izbore, dobio ih i najedanput je doživio neku ozbiljnu dezorijentaciju i onda je istupio iz stranke", kazao je Plenković o Juzbašiću. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Netko tko je dužnosnik na razini Vlade, ide na stranačke izbore, dobije ih i onda valjda što? Ugleda malo neke svjetlosti pa kaže da se zabunio. To je smiješno i to je dekredibilizirano u startu. Ne znam uopće što mu je. Djelovao mi je relativno suvisao, do sada", kazao je i odgovorio brine li ga kako će se ta situacija odraziti na HDZ. 

Vezana vijest

Andrej Plenković

"On bi se trebao brinuti", zaključio je Plenković. 

S Damirom Juzbašićem i troje potpredsjednika županjskog HDZ-a stranku je u utorak napustilo 30-tak članova iz Županje. Danas je rekao i da su se prevarili svi oni koji su misli da će mu nekakva fotelja u Zagrebu biti ispred interesa Županje i Županjaca.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!