Ostani doma
Novosti / Hrvatska

aktualno prijepodne

VIDEO Svađa Beljaka i Jandrokovića zbog dužine pitanja: 'Niste vi profesor niti ćete mi govoriti da sjednem'

Beljak je Jandroković rekao kako nije Bog nego samo jedan od zastupnika

Tijekom aktualnog prijepodneva HSS-ov Krešo Beljak pitao je premijera Andreja Plenkovića o mjerama pomoći gospodarstvu. No kako je prekršio predviđeno vrijeme, Jandroković ga je prekinuo. Kad je Plenković odgovorio na pitanje Beljak se obrušio na Jandrokovića. 

''To je ispod svake razine. Tako ste se mogli razgovarati sa Sanaderom, Kosor, Karamarkom, sa mnom nećete. Vi niste Bog, samo ste jedan od zastupnika, prvi, no nedopustivo je da mi ne dozvolite dvije riječi da dovršim rečenicu. Tim više što nisam nikoga vrijeđao nego sam postavljao konstruktivno pitanje. To što vi radite je bahatost i bezobrazluk kakvih u ovom saboru dugo nije bilo'', rekao je Beljak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Ako je bahatost zato što se držim reda, onda ne znam što bih rekao o ponašanju kolegica i kolega koji se ne drže tog reda. Vama je vrijeme isteklo, gotovo deset sekundi, u šestoj sekundi sam vas upozorio. Isto činim sa svima, ne znam zašto bi vi bili iznimka. Ako je dogovor dvije minute, onda se toga trebamo držati'', kazao je Jandroković.

Vezana vijest

jandroković sabor

Beljak mu je još jednom replicirao povredom poslovnika.

''Ne govorite istinu. Nemate jednake kriterije prema svima. Nisam bio bezobrazan, niste mi dali da dovršim doslovno dvije riječi. To je bezobrazno'', kazao je Beljak

Jandroković mu je rekao da sjedne i dodijelio mu opomenu.

''Niste vi profesor niti ćete mi govoriti da sjednem. Možete mi dati sto opomena, neće mi govoriti što da radim'', izjavio je Beljak, a nakon toga mu je uslijedila i druga opomena.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!