Ostani doma
Novosti / Hrvatska

bez odgovora

Jandroković ne želi komentirati najnoviji istup predsjednika Milanovića: 'O njemu je sve rekao 27. ožujka'

Jandroković ne želi komentirati najnoviji istup predsjednika Milanovića: 'O njemu je sve rekao 27. ožujka'
Patrik Macek/PIXSELL

Milanović je Jandrokovića u današnjoj objavi na facebooku optužio da se zastupnici zeleno-lijeve koalicije obratio s "retoričkom bravurom kakva se više ne koristi ni na stočnim sajmovima"

Iz Ureda predsjednika Sabora za RTL su poručili kako Gordan Jandroković neće komentirati najnoviji istup predsjednika Zorana Milanovića i da je Jandroković o njemu sve rekao 27. ožujka.

Milanović ga je u današnjoj objavi na facebooku optužio da se zastupnici zeleno-lijeve koalicije obratio s "retoričkom bravurom kakva se više ne koristi ni na stočnim sajmovima".

Vezana vijest

Milanović

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U izjavi od 27. ožujka Jandroković je poručio da Milanović za njega više nije politički sugovornik i suparnik jer je "osoba očitog poremećaja ponašanja i vjerojatno poremećaja ličnosti", pa će politički odnos i djelovanje tome i prilagoditi.

Bila je to Jandrokovićeva reakcija nakon što je predsjednik države optužio njega, premijera Andreja Plenkovića i saborskog zastupnika i predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca da su difamirali i vrijeđali njegovu kandidatkinju za predsjednicu Vrhovnog suda Zlatu Đurđević.

Milanović ih je usporedio s karakteristikama likova iz talijanskog filma "Ružni, prljavi, zli", Plenkovića je nazvao ružnim, Pupovca prljavim, a Jandrokovića zlim likom.

“Zoran Milanović izgovorio je riječi koje nisu dostojne bilo koga tko obnaša javnu dužnost u Republici Hrvatskoj, a kamoli predsjednika Republike. Još jednom zagadio je javni prostor, uputivši poruke mržnje i difamacije. Na te riječi je teško odgovoriti, a da ne otvorite novi krug optužbi, netrpeljivosti i zla", poručio je tada Jandroković.

"Stoga on za mene više nije politički sugovornik i suparnik. On je osoba očitog poremećaja ponašanja i vjerojatnog poremećaja ličnosti. Sve više ljudi to misli ali još uvijek o tome ne govori glasno. Svoj budući politički odnos i djelovanje prema njemu prilagodit ću tim činjenicama”, kazao je Jandroković.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!