Ostani doma
Novosti / Hrvatska

nakon stravičnog slučaja

Socijalna radnica zadužena za tragično preminulu djevojčicu Nikoll vratila se s bolovanja, danas ju ispituju

Socijalna radnica zadužena za tragično preminulu djevojčicu Nikoll vratila se s bolovanja, danas ju ispituju
RTL

Nadzor neće biti završen danas, već ovaj tjedan. Nakon toga se sve šalje u Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike

Socijalna radnica koja je radila na slučaju brutalno pretučene djevojčice Nikoll iz Nove Gradiške, koja je uslijed ozljeda koje joj je zadala vlastita majka i preminula, danas se vratila s bolovanja te je u tijeku njeno saslušanje.

"Socijalne radnice našeg centra saslušane su još u petak, no morala se saslušati i socijalna radnica koja je bila nositeljica predmeta, i to se upravo radi. Ona je bila na bolovanju jer je bila pozitivna na covid i danas se vratila. Upravo je u tijeku nadzor, dakle u tijeku je njeno saslušanje", rekla je za Index vršiteljica dužnosti Centra za socijalnu skrb u Novoj Gradiški Marija Jugović.

Vezana vijest

Jugović

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako je naglasila nadzor neće biti završen danas, već ovaj tjedan. Nakon toga se sve šalje u Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Vezana vijest

Bogdanović

Jugović je prošli tjedan naglasila ako izvid ministarstva pokaže propuste djelatnika u slučaju teško ozlijeđene djevojčice, najavila je otkaze i sankcije.

Vezana vijest

Bogdanović

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!