Ostani doma
Novosti / Hrvatska

'AKCIJA PROTIV LOŠIH POLITIKA'

Mostovac Miro Bulj najavio kandidaturu za gradonačelnika Sinja u vrlo neobičnom terminu

Mostovac Miro Bulj najavio kandidaturu za gradonačelnika Sinja u vrlo neobičnom terminu
Patrik Macek/Pixsell

Tvrdi kako ozbiljnim radom i pristupom Sinj može postati metropola Dalmacije u turističkom, gospodarskom, ekonomskom, sportskom i kulturnom smislu

Saborski zastupnik Mosta nezavisnih lista Miro Bulj najavio je u petak svoju kandidaturu za gradonačelnika Sinja na predstojećim lokalnim izborima. Svoju kandidaturu saborski zastupnik je najavio u pomalo bizarnom terminu, poslavši priopćenje za javnost oko 2 sata u noći.  

"Sinj je svojim položajem i prostorom te resursima i potencijalima najperspektivnije područje za život u Republici Hrvatskoj. Imamo iznimno velike resurse i potencijal, a na nama je da podignemo kvalitetu života naših sugrađana", poručuje Bulj u priopćenju kojim je najavio svoju kandidaturu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tvrdi kako ozbiljnim radom i pristupom Sinj može postati metropola Dalmacije u turističkom, gospodarskom, ekonomskom, sportskom i kulturnom smislu.

Sinj je, kaže, unatoč obećanjima dosad ostao bez značajnih infrastrukturnih projekata poput navodnjavanja Sinjskog polja, kanalizacije i odvodnje oborinskih voda no uz izgradnju brze ceste može postati predgrađe Splita, čime će se osigurati opstanak i povratak mladih na to područje.

Vezana vijest

Miro Bulj

Bulj ističe kako je sa Sinjanima dosad bio u brojnim akcijama protiv lošim politikama, od ukidanja radničkih prava, sinjskog rodilišta i stacionara te uništavanja prirode kada se pokušalo od grada stvarati odlagalište opasnog otpada, a tri puta su ga Sinjani birali u Hrvatski sabor.  

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!