Ostani doma
Novosti / Hrvatska

OPORBA NAPADA

Grbin Plenkoviću: 'Žestiš se i kukaš... Zašto držiš prijedlog reforme zdravstva u ladici?'

Grbin Plenkoviću: 'Žestiš se i kukaš... Zašto držiš prijedlog reforme zdravstva u ladici?'
Dino Stanin/PIXSELL

'Tvoj ministar Beroš je jučer, dok je mislio da ga kamere ne snimaju, priznao ono što svi znamo: Andrej Plenković je kočničar svih reformi i promjena', piše Grbin

Nakon snimke sjednice Odbora za zdravstvo komentari ne prestaju stizati. Prvo je sam premijer u Puli komentirao fijasko i rekao kako to nema nikakve veze s lokalnim izborima, a sada se oglasio i predsjednik SDP-a Peđa Grbin na svom Facebook profilu. 

Vezana vijest

Andrej Plenković

Objavu prenosimo u cijelosti: 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Dragi Andrej, umjesto da se žestiš i kukaš kako oporba ništa ne razumije, odgovori nam zašto držiš prijedlog reforme zdravstva u ladici?

Tvoj ministar Beroš je jučer, dok je mislio da ga kamere ne snimaju, priznao ono što svi znamo: Andrej Plenković je kočničar svih reformi i promjena u Hrvatskoj i glavni razlog zašto ova zemlja ne može krenuti naprijed.

Andrej Plenković, znan i kao oklijevalo, je čovjek koji zbog lokalnih izbora u ladici drži prijedlog reforme zdravstva, dok zdravstvo svaki tjedan gubi desetke milijuna kuna, a ljudi ne mogu do lijekova.

Vezana vijest

Marić i Beroš

Andrej Plenković je čovjek koji pokušava podmititi umirovljenike pred izbore covid dodatkom, jer misli da se, kao što se može kupiti hadezeovce, može kupiti i sve druge.
Čovjek koji drugima prigovara na rejtingu, a istovremeno je najomraženiji političar u Hrvata.

Dragi Andrej, počni raditi svoj posao, prestani oklijevati, kukati i izvlačiti se na druge. Ili se makni", napiso je Grbin

Dragi Andrej, umjesto da se žestiš i kukaš kako oporba ništa ne razumije, odgovori nam zašto držiš prijedlog reforme...

Objavljuje Peđa GrbinPetak, 16. travnja 2021.

Podsjetimo, premijer Plenković izjavio je: "Ja sam dao ministru Berošu i Mariću zadatak da riješe problem s veledrogerijama i oni su ga uspješno riješili. Što se tiče reforme zdravstva, to je na dnevnom redu svih hrvatskih Vlada proteklih 30 godina. Nikakve veze lokalni izbori nemaju veze s reformom zdravstva", rekao je Plenković i dodao kako treba smanjiti rashode, koji su veliki i kontinuirano rastu.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!