Ostani doma
Novosti / Hrvatska

kako bi se mogli oporaviti

Sindikat traži da policajci dobiju dva slobodna dana plaćenog dopusta nakon cijepljenja

Sindikat traži da policajci dobiju dva slobodna dana plaćenog dopusta nakon cijepljenja
PIXSELL

SPH smatra kako bi mjera djelovala u smjeru promoviranja cijepljenja budući da epidemiolozi upozoravaju kako se mora procjepi dovoljan broj građana

Sindikat policije Hrvatske (SPH) zatražio je od Vlade potpisivanje dodatka Kolektivnom ugovoru za državne službenike i namještenike, kojim bi se policajcima omogućila dva slobodna dana plaćenog dopusta za cijepljenje.

SPH ističe da državni službenici i namještenici trebaju dobiti mogućnost korištenja dva slobodna dana plaćenog dopusta nakon primjene cjepiva, slično kao i u slučaju dobrovoljnog davanja krvi, kako bi se mogli oporaviti nakon cijepljenja.

Vezana vijest

Mladen Novosel

Prioritetno cijepljenje policijskih i svih ostalih državnih službenika

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Policijski sindikat podsjeća da od ranije aktivno zagovara stajalište da u cilju suzbijanja pandemije koronavirusa treba omogućiti prioritetno cijepljenje policijskih i svih ostalih državnih službenika i namještenika koji žele primiti cjepivo.

Uz to, SPH smatra kako bi mjera koju su zatražili od Vlade djelovala u smjeru promoviranja cijepljenja budući da epidemiolozi upozoravaju kako pandemija neće završiti dok se ne procjepi dovoljan broj građana.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!