Ostani doma
Novosti / Hrvatska

ZAJEDNO SNIMILI PJESMU

Reper kojeg se Škoro odrekao progovorio za RTL: 'Ne vidim razlog za ispriku. To je prozivanje i napad na mene'

Miroslav Škoro prvo se pohvalio spotom i suradnjom s reperom preko kojeg se želio približiti Zagrepčanima, a onda je spot povukao i od repera se ogradio

Miroslav Škoro prvo se pohvalio spotom i suradnjom s reperom preko kojeg se želio približiti Zagrepčanima, a onda je spot povukao i od repera se ogradio. Nije, kaže, znao da reper Zizi veliča nacizam, a tijekom poslijepodneva je smijenjen i stranački voditelj multimedije.

Spotom je Miroslav Škoro trebao privući mlađe, urbane birače koji, kako sam kaže pripadaju reperskoj subkulturi. I sve bi mu to prošlo da u repertoaru repera Zizija s kojim je snimio spot – nemaju i stihovi poput ovih:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Se..m se na drotove to normalna je stvar, pucam po njima kao Pablo Escobar..."

Voditelj multimedije dobio otkaz

Škoro očito nije prije vidio Zizijev spot u kojem pokazuje tetovažu orla koji podsjeća na onog 3. Reicha -  no čim je to čuo, brže bolje ga se odrekao, a voditelju multimedije u kampanji - dao otkaz.

"Ja sam imao puno glazbenih suradnji u mom životu, nisam nikome vadio krv, niti sam mu pregledavao životopis. Ako se dogodila kakva pogreška, to će biti automatski povučeno, mi ćemo se ispričati zbog toga", rekao je Škoro. 

"To je lijepa pjesma o Zagrebu"

Mladi reper za kojega je danas čula i publika koja inače ne sluša rep, kaže ne vidi razlog za bilo kakvu ispriku i ograđivanje.

"Što se tiče ograđivanja Škore od mene, o tome nemam nikakvo mišljenje i ne vidim razlog za isprikom jer je to lijepa pjesma o Zagrebu. Ovo vidim kao prozivanje i napad na mene", rekao je Zvonimir Redžić

Glazbeni gafovi su na neki način obilježili neslužbeni dio kampanje. Sve je počelo kad se HDZ-ov Davor Filipović poskliznuo oko neslušanja Balaševića.

"Žao mi je što se ovakve stvari događaju. Ne podržavam nikakav neprimjereni sadržaj, ovim je gospodin Škoro potvrdio da nije ozbiljan igrač u ovoj političkoj utakmici", kazao je Filipović. 

Mladi reper ukrao show

Filipović je kaže bolji od ostalih po transparentnosti koju bi volio pokazati, a ta je riječ dominirala i na predstavljanju programa Jelene Pavičić Vukičević, koja pak tvrdi, ima najkvalitetniji program.

"Zašto znam da je program najkvalitetniji? Pa zato što svi iz njega prepisuju, a odakle bi prepisivali", kazala je Pavičić Vukičević. 

I Vesna Škare Ožbolt, koja je jutros predstavila dio svoje liste  - sigurna je da u drugi krug s Tomaševićem ulazi upravo ona. 

"Sve ove ankete koje u posljednje vrijeme gledamo, baš upravo to i najavljuju kroz svoje uvode, a to je pitanje tko je najprihvatljiviji građanima, pa se izdvajaju dva imena, a to su Tomašević i ja", kazala je Vesna Škare Ožbolt.

Ipak, u danu u kojem su Tomaševićevi protivnici pokušali osvojiti srca desnih birača, show je ukrao jedan mladi reper. Ni kriv ni dužan, u samo jednom danu dobio je pozornost koju nije očekivao – ali ni priželjkivao kaže – jer napadi na internetu su katkad teži od onih na ulici.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!