Ostani doma
Novosti / Hrvatska

slučajnost ili?

Petek: Gospođi koja se jučer požalila na buku zagrebačke žičare, noćas je izgorio automobil

Petek: Gospođi koja se jučer požalila na buku zagrebačke žičare, noćas je izgorio automobil
Pixsell

Mjerenjem buke građani su u svojim objektima uz trasu žičara utvrdili da je ona iznad zakonom dozvoljenih granica.


Gospođi koja se jučer požalila na buku žičare, noćas je izgorio auto, ustvrdio je na svom Facebook profilu političar Renato Petek.

Podsjetimo, kako smo objavili, u zagrebačkim Gračanima, u neposrednoj blizini nove žičare noćas je izbio požar na automobilu, a zagrebački vatrogasci su na svojim stranicama objavili video intervencije. Policija je objavila da je dojava o požaru automobila zaprimljena oko 2,30 sati.

Vezana vijest

POžar

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Evo što je o tom slučaju na Facebooku napisao zastupnik u zagrebačkoj gradskoj skupštini, Renato Petek. Gospođu koju imenuje nismo uspjeli kontaktirati.

"Gospođi koja se jučer požalila na buku žičare, noćas je izgorio auto!
Saga oko najskuplje, a nefunkcionalne žičare dobila je neočekivan zaplet. Treba li netko stradati kako bi se potpuno rasvijetlila priča oko afere “žičara” koje su zajedničkim snagama izgradili BM365 i HDZ?
Gospođi Banek koja je jučer hrabro istupila u medijima i požalila se na buku žičare zbog koje joj je smanjena kvaliteta života, noćas je izgorjelo vozilo ispred kuće, uz samu trasu žičare. Mjerenjem buke građani su, u svojim objektima uz trasu žičara, kod Donje postaje te kod kutne skretnice, utvrdili da je ona iznad zakonom dozvoljenih granica.

Vezana vijest

žičara rtl


Sada je na redu Državni inspektorat, a nadam se da ni policiji neće trebati puno vremena da utvrdi tko je zapalio auto ili je on gorio spontanim samozapaljenjem što smo već kao razlog požara slušali vezano uz otpad na Jakuševcu".

 

Gospođi koja se jučer požalila na buku žičare, noćas je izgorio auto! Saga oko najskuplje, a nefunkcionalne žičare...

Objavljuje Renato PetekČetvrtak, 6. svibnja 2021.

Podsjećamo kako smo jučer pisali zbog izvješća o mjerenju buke kasni izdavanje devete uporabne dozvole za rad žičare, Sanitarna inspekcija dala je odbijenicu za žičaru Sljeme jer nije ispunila pravila o prekomjernoj buci.

Izvođač će morati izgraditi bukobran, koji će dodatno povisiti troškove cijelog projekta koji su ionako premašili 750 milijuna kuna.

Vezana vijest

Žičara

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!