Ostani doma
Novosti / Hrvatska

tko tu koga?

Iz grada Zagreba večeras su odgovorili da je neistina da nemaju Izvještaj o mjerenju razine buke za dnevne i noćne uvjete

Čak su poslali i skenirane dokumente koji potvrđuju da ga imaju

Po tko zna koji put je odgođeno i otvaranje sljemenske žičare. Sanitarna inspekcija nije joj izdala dozvolu, zbog buke. Bila je to zadnja, deveta dozvola koju je žičara čekala. I baš nju, ne može dobiti. Ako ste sad zločesto i neopravdano pomislili pa  sanitarna inspekcija je Državni inspektorat, a državni inspektor je Andrija Mikulić, a MIkulić je HDZ, a HDZ možda ne želi da jedna vršiteljica dužnosti gradonačelnika uoči izbora slavodobitno otvori žičaru i na tome dobije bodove. Onda to znači da ste zadojeni politikom, i u svemu vidite zavjeru, čak i kad je u pitanju najobičnija buka.

Dakle, Inspektorat kaže da žičara, koja je gotova, spremna, skuplja nego ijedna druga, čak skuplja i od švicarske sa swarowski kristalima, žičara koja ima osam dozvola, nema Izvještaj o mjerenju razine buke za dnevne i noćne uvjete. A to mora imati. Iz Grada Zagreba večeras su odgovorili da je neistina da nemaju taj izvještaj, čak su poslali i skenirane dokumente koji potvrđuju da ga imaju.

Vezana vijest

Žičara


A zanimljiv detalj u cijeloj priči je da je sinoć u Gračanima izgorio jedan BMW. SDP-ov kandidat na izborima Renato Petek kaže da pripada ženi koja se jučer žalila na bučnu žičaru. 

Vezana vijest

žičara izgorio automobil gračani

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!