Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Slovenska granica

Jak promet prema Hrvatskoj: Na granicama se čeka po sat vremena

Jak promet prema Hrvatskoj: Na granicama se čeka po sat vremena
RTL

Kako prenose slovenski mediiji, intenzitet prometa ovih dana povezan je s ljepšim vremenom i višim vremenskim temperaturama.

Slovenski prometni servisi javljaju u četvrtak o pojačanom intenzitetu prometa na cestama prema Hrvatskoj i kolonama za izlazak iz Slovenije na nekim graničnim prijelazima.

Najduže vrijeme čekanja je na graničnim prijelazima Gruškovje/Macelj i Metlika/Jurovski Brod, gdje se čeka oko jedan sat na svakom od njih, dok se na prijelazu Obrežje/Bregana čeka oko pola sata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako prenose slovenski mediiji, intenzitet prometa ovih dana povezan je s ljepšim vremenom i višim vremenskim temperaturama, ali i vjerskim (kršćanskim)  praznicima u Austriji i Njemačkoj, te  praznikom Ramazana, najvažnijim praznikom među muslimanima.

Mediji javljaju i o nastanku prometnog zastoja na autocesti iz Ljubljane prema jugu, između čvora  Malence i tunela Mali Vrh  prema Novom Mestu,  ali i na južnoj ljubljanskoj obilaznici, te o koloni vozila od pet kilometara u čekanju, na slovenskoj strani pred graničnim prijelazom Obrežje/Bregana.
 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!