Ostani doma
Novosti / Hrvatska

ekskluzivno

RTL Danas uživo na prvoj svadbi bez maski u Zagrebu! Nema nikakvih ograničenja, a dopušten je čak i vlakić

Trebala bi to biti prava fešta do jutra, trebalo bi se i plesati i svirati, Ograničenja nema ni u jelu ni piću, nema maski, nema distance, Mogao bi biti i vlakić. 

Ograničenja nema ni što se tiče uzvanika kojih je više od 130, oni koji dođu morat će ići na punkt i priložiti dokaz da su testirani ili potvrdu da su preboljeli ili da su cijepljeni s dvije doze. Aki but će to svadba bez mladenke i mladoženje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

RTL Danas je uživo na prvoj svadbu bez maski u Zagrebu. Martina Živković, Sekcija za restorane i slastičarne u Nacionalnoj udruzi ugostitelja za RTL danas otkriva sve detalje. 

Je li sve spremno?

Ovo je prva svadba nakon dugo vremena pa je sve prespremno, jako smo sretni što so dobili priliku da vidimo na ovaj način uz poštivanje mjera i testiranje da se dopusti event od 100 ljudi.

Koliko su pripreme bile opsežne?

Sve je prekrasno, dekorirano i pripremljeno, sponzori su dali namirnice... A išli smo toliko daleko da se jutros radio raspored sjedenja, također je pravi bend tako da se očekuje pravi tulum do jutra.

Tko su uzvanici?

Uzvanici su kolege ugostitelji, sponzori, djelatnici svi koji su bili voljni pristati na ove uvjete i testirati se da na ovom uzorku vidimo je li došlo do širenja zaraze i ako bude sve u redu, a nadamo se da će nam to bili ulaznica u neki normalniji život.

U čemu je razlika između ove svadbe i domjenka koji bio prije dva dana?

Domjenak je bio samo za cijepljenje, danas je veći broj ljudi i u tri kategorije . oni koji preboljeli, oni koji cijepljeni i oni koji su testirani,

Nadam se da će biti zabavno, svi su u očekivanju jer nitko nije bio na zabavi godinu dana.

Što ako bude sve u redu?

Mi se iskreno nadamo da uz poštivanje mjera može se vratiti posao cijeloj ugostiteljskoj i event industriji,  80 posto je pad eventa u zadnjih godinu dana. 

 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!