Ostani doma
Novosti / Hrvatska

pilot projekt

FOTO/VIDEO Imamo prve fotografije i i video sa svadbe bez maski koja se održava u Zagrebu

Ograničenja nema ni u jelu ni piću, nema maski, nema distance, Mogao bi biti i vlakić.

U Golf Klubu Riverside u večernjim satima počela je prva svadba" u sklopu drugog pilot projekta s javnim okupljanjima, pomoću kojih će se testirati širenje zaraze koronavirusom.  Na svadbi sudjeluju ljudi koji su u jednoj od tri kategorije; oni koji su cijepljeni s obje doze, testirani i osobe koje su već preboljele COVID-19 u posljednjih šest mjeseci.

Trebala bi to biti prava fešta do jutra, trebalo bi se i plesati i svirati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ograničenja nema ni u jelu ni piću, nema maski, nema distance. Mogao bi biti i vlakić. 

Pilot svadba

Ograničenja nema ni što se tiče uzvanika kojih je više od 130, oni koji dođu morat će ići na punkt i priložiti dokaz da su testirani ili potvrdu da su preboljeli ili da su cijepljeni s dvije doze. Aki but će to svadba bez mladenke i mladoženje.

Vezana vijest

svadba

Martina Živković, Sekcija za restorane i slastičarne u Nacionalnoj udruzi ugostitelja za RTL danas otkrila je sve detalje. 

"Ovo je prva svadba nakon dugo vremena pa je sve prespremno, jako smo sretni što so dobili priliku da vidimo na ovaj način uz poštivanje mjera i testiranje da se dopusti event od 100 ljudi. Uzvanici su kolege ugostitelji, sponzori, djelatnici svi koji su bili voljni pristati na ove uvjete i testirati se da na ovom uzorku vidimo je li došlo do širenja zaraze i ako bude sve u redu, a nadamo se da će nam to bili ulaznica u neki normalniji život. Nadam se da će biti zabavno, svi su u očekivanju jer nitko nije bio na zabavi godinu dana". 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!