Ostani doma
Novosti / Hrvatska

ukazuju na financiranje možemo

Stožeru Miroslava Škore upali maturanti na konferenciju na Zrinjevcu, pjevali 'Sude mi'

U istom trenutku događa se i norijada

Stožer Miroslava Škore sazvao je konferenciju. Na konferenciji se čitaju brojke za koju Škorin stožer tvrdi da su financijska izvješća udruga civilnog društva koje povezuju s Tomaševićem.

''Sazvali smo konferenciju da bi upoznali javnost s činjenicama vezanim za političko korupcijsku aferu neviđenih razmjera koja se krije iza platforme Možemo'', rekao je glavi tajnik Domovinskog pokreta Dario Žepina.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U istom trenutku događa se i norijada. Na Stožer su upali maturanti i na kratko je prekinuli. Pjevali su Škorinu pjesmu ''Sude mi'' i bili su uzbuđeni vidjeti kamere. 

Vezana vijest

Miroslav Škoro

''Pozvali smo džentlmenski Tomislava Tomaševića da javno objavi kako se financira. Kako on nije odgovorio, mi ćemo to napraviti. Tomislav Tomašević i skupina oko njega nisu nikakva skupina mladih entuzijasta'', kazao je  Žepina.

Iz Domovinskog pokreta poručuju da ih mediji optužuju za vođenje prljave kampanje, a da se radi o rasvjetljavanju toga kako funkcionira civilno društvo.

Vezana vijest

''Pozivamo Tomaševića da objasni gdje su otišli silni milijuni i da se vidi što smo mi kao društvo dobili od ulaganja u udruge i njihove dohotke. Pozivamo sve institucije Grada Zagreba, sva državna tijela da javno objave sve izvore financiranja te interesne hobotnice'', rekao je Žepina.

Vezana vijest

tomašević

''Htio bi se zahvaliti mladim ljudima koji prolaze ovdje. Sve njihove novce koje su utrošili ne mogu promijeniti ovu hrvatsku mladost koja veselo pjeva od Miroslava Škore pjesme. Pjevaju Sude mi. Džabe su krećili s tim milionima, neće im uspjeti da promijene ovu hrvatsku mladost'', komentirao je saborski zastupnik Stipo Mlinarić.

Dokumenti koji su predstavljeni su javno dostupni dokumenti, poručuje Domovinski pokret. 

''Legalno je to možda iz pozicije udruga, međutim nije legalno kada s novcima udruga financirate političku platformu. Zakoni naše zemlje čak kažu da to nije legalno'', naglasio je Žepina.

Riječ je o oko 212 milijuna kuna  i Žepina kaže kako to nije samo novac iz državnog proračuna, nego i donacije raznoraznih stranih udruga, firmi i instituta.

Na svom Facebook profilu, uz live stream pressice Domovinski pokret je napisao  ''drugi krug razotkrivanja aktivističke 'Cosa Nostre'''.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!