Ostani doma
Novosti / Hrvatska

da se i to zna

Komentar Mojmire Pastorčić: Što znači biti ljevičar, a što znači biti novinar?

Odgovorila je i Škori

Zanimljivo je da je premijer nakon drugog kruga izbora preuzeo retoriku Domovinskog pokreta i Miroslava Škore, čija ekipa iz stožera i s raznih portala, također danima optužuje medije da nisu nepristrani i neovisni nego lijevi. Pa su za to prozivali i mene i RTL Direkt. Pa da odgovorimo i njima. Uloga novinara ili voditelja emisije ili medija kao takvih, nije reći ovo su kandidati i evo što oni kažu. Bez obzira na sadržaj. Ako kandidati pričaju o nametanju rodno ispravnih semafora, koje nitko nigdje nije spomenuo. Ako govore o nametanju rodne ideologije koja ne postoji u nikakvom programu.

Ako nekog nazivaju stranim plaćenicima, soroševcima, jugonostalgičarima, teoretičarima lezbijskog sindikalizma, titoistima, titoljupcima, neradnicima, parazitima proračuna. Ako plaćaju oglase koji ih vrijeđaju. Ako birače zovu telefonom i vrijeđaju kandidate. Ako s novootvorenih tobože news stranica pišu fake news.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ako ih bez dokaza optužuju da žive u gradskim stanovima i parazitiraju na proračunu. Ako se bez kontrole i pristojnosti deru na dvije žene u televizijskom studiju. Ako montiraju lažne snimke. Ako se koriste lažima, i izmišljotinama, ako straše. Onda nije ljevičar onaj tko ih na to upozori. Nego samo novinar.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!