Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Odgovor na pismo

C.I.O.S. spreman na raskid ugovora, odgovorio Tomašević: 'Sigurno nećemo donositi ishitrene odluke''

Evo što su poručili novom gradonačelniku

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević danas je dobio pismo iz tvrtke CIOS koja se bavi zbrinjavanjem glomaznog otpada u glavnom gradu.

Reagirali su na jučerašnju izjavu zamjenice gradonačelnika Danijele Dolenec na RTL-u i poručili da, ako ima saznanja da su ugovori između tvrtke i grada protuzakoniti, sve prijavi nadležnim institucijama. Naša redakcija u posjedu je spomenutog pisma, evo što je poručeno gradonačelniku Tomaševiću.

"Ako smatrate da je raskid ugovora sa članicama C.I.O.S. Grupacije u interesu građana grada Zagreba, spremni smo na vaš zahtjev pristupiti sporazumnom raskidu važećih ugovora. Ukoliko ne želite raskinuti važeće ugovore sa C.I.O.S. Grupacijom, očekujemo da prestanu izjave u javnosti o upitnosti i legitimnosti i transparentnog poslovnog odnosa Grada s našom Grupacijom, koja je u ovom trenutku vaš partner".

Evo što je o pismu CIOS Grupe rekao gradonačelnik Tomislav Tomašević:

Vezana vijest

Vili Beroš

"Mi smo jasno u kampanji govorili da ćemo sve ugovore s privatnim poduzećima, sve velike ugovore, bilo da se radi o gospodarenju otpadom, pročišćavanju otpadnih voda ili se radi o nekim drugim komunalnim uslugama, dati na reviziju i da ćemo vidjeti što je tu dobro za Zagreb, a što nije. To će trajati neko vrijeme i sigurno nećemo donositi nikakve ishitrene odluke", rekao je. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!