Ostani doma
Novosti / Hrvatska

U KNIN DAN ŽALOSTI

DORH objavio detalje velike tragedije u Kninu, otac ispitan pa pušten na slobodu

DORH objavio detalje velike tragedije u Kninu, otac ispitan pa pušten na slobodu
RTL

Državno odvjetništvo nakon ispitivanja 34-godišnjeg osumnjičenika nije predložilo određivanje istražnog zatvora

Ipak, Državno odvjetništvo je potvrdilo slijed događaja koji je zavio Knin u crno - život je izgubilo malo dijete jer ga je otac ostavio u automobilu. Tragedija je rastužila ne samo Knin i okolicu već i cijelu Hrvatsku. U Kninu je proglašen dan žalosti, piše Večernji list

O ovom tragičnom slučaju oglasio se i DORH. Njihovo priopćenje pročitajte u cijelosti:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"U Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku ispitan je hrvatski državljanin (1987.) koji je priveden uz kaznenu prijavu zbog osnova sumnje na počinjenje kaznenog djela povrede djetetovih prava iz članka 177. stavak 2. u vezi sa stavkom 1. Kaznenog zakona. 

Vezana vijest

Marijo Ćaćić

Prema navodima kaznene prijave, postoji osnova sumnje da osumnjičeni 34-godišnjak, 8. lipnja 2021. oko 8,00 sati u Kninu, iz nepoznatih razloga nije odvezao dijete (2015.) u dječji vrtić, već ga je ostavio u zaključanom automobilu na parkiralištu, a kada je oko 15,00 sati, nakon poziva supruge, otišao do automobila zatekao je dijete bez svijesti te ga iznio iz automobila.

Djelatnici hitne pomoći pokušali su reanimirati dijete, no nisu uspjeli te je u 15,30 sati konstatirana smrt djeteta. Državno odvjetništvo nakon ispitivanja 34-godišnjeg osumnjičenika nije predložilo određivanje istražnog zatvora budući da je ocijenjeno kako za to nema zakonskih uvjeta. O daljnjem postupanju državnog odvjetništva bit će odlučeno nakon što državnom odvjetništvu budu dostavljeni rezultati pregleda i obdukcije djeteta - istakli su iz DORH-a", stoji u priopćenju DORH-a.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!