Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Izgubio je od Puljka

Vice Mihanović pozvao je sve HDZ-ovce da podnesu ostavke: 'Dat ćemo gradonačelniku Puljku 100 dana mira'

Vice Mihanović pozvao je sve HDZ-ovce da podnesu ostavke: 'Dat ćemo gradonačelniku Puljku 100 dana mira'
Pixsell

Kako je na svom Facebook profilu napisao, to je demokratski standard koji se treba poštivati.

Vice Mihanović koji je predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Split pozvao je sve HDZ-ove članove nadzornih odbora i upravnih vijeća da podnesu ostavke kako bi nova gradska vlast izabrala nove ljude.

Kako je na svom Facebook profilu napisao, to je demokratski standard koji se treba poštivati. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Kao predsjednik najjače stranke u splitskom gradskom vijeću imam odgovornost i obvezu pozvati na što brže konstituiranje Gradskog vijeća. Grad mora funkcionirati, a novi gradonačelnik treba dobiti priliku provoditi svoj program s većinom od 18 vijećnika, za koju je u kampanji tvrdio da podržava promjene.

Vezana vijest

Ivica Puljak

Kako su svi koji čine tu većinu tvrdili, a i danas tvrde, da ih ne zanima vlast niti politička trgovina, ne vidim nikakav problem da se izabere predsjednik Gradskog vijeća. Na taj način će se jasno vidjeti tko je vlast, a tko opozicija. HDZ će dati gradonačelniku 100 dana mira, a i nakon toga neće nam biti problem podržati svaki dobar projekt, ali ćemo isto tako čvrsto i argumentirano kritizirati sve što ne bude dobro.

Koristim ovu prigodu da pozovem sve HDZ-ove članove nadzornih odbora i upravnih vijeća da podnesu ostavke i omoguće novoj gradskoj vlasti da izabere nove ljude koji će ispunjavati njihove kriterije. To je demokratski standard koji se nakon svake promjene vlasti treba poštivati", napisao je na svom Facebook profilu. 

Podsjetimo, u drugom je krugu lokalnih izbora HDZ-ov kandidat Vice Mihanović ostvario je 43,25 posto glasova, dok je novi gradonačelnik Splita Ivica Puljak (Centar) osvojio 56,75 posto glasova. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!