Ostani doma
Novosti / Hrvatska

mala hrvatska brodogradnja

Po 13. put održavaju se 'Hrvatski dani male brodogradnje i turističkih atrakcija' u Kaštel Gomilici

Naglasak je bio na hrvatskim domaćim plovilima te je predstavljena različita plažna i nautička oprema

U Kaštel Gomilici otvoreni su "Hrvatski dani male brodogradnje i turističkih atrakcija", a što se sve nudi provjerila je RTL-ova reporterka Jelena Tešija.

Naglasak je bio na hrvatskim domaćim plovilima te je predstavljena različita plažna i nautička oprema, a Jelena je razgovarala s organizatorom Branimirom Matijacom.

Vezana vijest

Uljanik

Sajam će biti otvoren do nedjelje

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Po 13. put okupili smo hrvatske proizvođače plovila, nautičke opreme, pregršt interesantnih turističkih proizvoda, atrakcija, brojna natjecanja. I evo nakon dužeg vremena i izostanaka ovakvih manifestacija na otvorenom, ponovn smo skupa i to nas raduje i veseli", rekao je organizator.

Kaže kako smatra da će posjetiteljima sve biti interesantno, od nautike i samih plovila do turističkih atrakcija koje se sve nalaze na jednom mjestu.

"Sve to što koristi hrvatski kupac, sve to što koristi priobalje i otoci, mislim da je nepotrebno govoriti koliko bi pomoć i intervencija države bila potrebna. Ja sam uvjeren da je država radi sve po tom pitanju. Naravno, sami proizvođači se bore i tržištu ponude svoje proizvode", kaže Matijaca.

Potrebne su mnogobrojne mjere, a organizator je uvjeren da je država prepoznala hrvatsku malu brodogradnju i da će joj ponuditi svu potrebnu pomoć.

Sajam će biti otvoren do nedjelje, a za sve posjetitelje ulaz je besplatan.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!