Ostani doma
Novosti / Hrvatska

'OPSJEDNUT PLENKOVIĆEM'

HDZ oštro po predsjedniku Republike: 'Milanović se ponaša kao iskompleksirani luzer'

HDZ oštro po predsjedniku Republike: 'Milanović se ponaša kao iskompleksirani luzer'
Davorin Visnjic/PIXSELL

"Očito su Titova garda i Partija ostale duboko u Milanoviću!", stoji pri samom početku objave HDZ-a

Iz HDZ-a su brzo odgovorili predsjedniku Zoranu Milanoviću koji je danas ponovio kako je "pravosuđe HDZ-ovo" dok je za premijera Andreja Plenkovića rekao "da je uveo riječ 'laž' u hrvatski politički vokabular". 

U HDZ-u tvrde da se Milanović "prekaljeni ratnik" ponaša kao iskompleksirani luzer.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"I dalje je opsjednut Plenkovićem, još od poraza 2016. godine", poručuju iz HDZ-a.

Vezana vijest

Zoran Milanović

Pročitajte objavu na službenom profilu HDZ u cijelosti:

"Odavno više nema Titove garde u kojoj je u Beogradu ušao na vlastiti zahtjev u Partiju, no očito su Titova garda i Partija ostale duboko u Milanoviću!

Nakon što je Milanović kao prononsirani ljevičar i član beogradske Partije ignorirao Dan državnosti i nakon što je propala njegova ,,slavna'' inicijativa o uklanjanju proslave pobjedničke Oluje iz Knina, i danas ,,prekaljeni ratnik'' nastavlja s primitivnom retorikom i lažima o #HDZ i predsjedniku Andrej Plenković. I to čini prigodom posjeta svom koalicijskom partneru iz Mosta - Miri Bulju.

Po običaju, Milanović se ponaša kao iskompleksirani luzer. I dalje je opsjednut Plenkovićem, još od poraza 2016. godine.

„Prekaljeni ratnik“ koji tvrdi da politika treba kontrolirati tajne izvide, koji je sramotio našu zemlju s Lex Perković u cilju sprječavanja procesuiranja udbaških egzekutora, koji traži da partije i stranke postavljaju suce & koji svakodnevno krši zakone - posljednja je osoba koja može govoriti o pravosuđu.

Sva nadležna tijela neovisno i neometano rade svoj posao, što je jedini način da izvidi i istrage dovedu do razotkrivanja i procesuiranja kaznenih djela. Milanovića to čudi, možda i zato jer pravosuđe nije tako funkcioniralo u razdoblju SDP-ove Vlade koju je vodio.

Činjenica da u mandatu ove Vlade pravosudna tijela svoj posao rade samostalno i neovisno ono je što najviše muči Milanovića. Činjenica da DORH pokreće postupke bez utjecaja politike izbija mu tezu koju često koristi - da HDZ stoji iza hrvatskog pravosuđa. Ta mantra je već niz godina srž njegove politike, a istinska borba protiv korupcije i neovisni rad pravosuđa najbolja je potvrda da Milanović laže", stoji u objavi.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!