Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Tri generacije dilera

Baka, njezina kći i unuka skupa prodavale drogu. Policija ih je pratila mjesecima i evo što im je pronašla

Baka, njezina kći i unuka skupa prodavale drogu. Policija ih je pratila mjesecima i evo što im je pronašla
PU međimurska

Baš kao i marihuana, bilo je zapakirano 15 grama kokaina, 130 grama amfetamina i 44 tablete MDMA-a

Nakon višemjesečnog policijskog kriminalističkog istraživanja razbijena je krajnje neobična, obiteljska kriminalna skupina koja je preprodavala drogu. Riječ je o 65-godišnjoj baki, njezinoj 43-godišnjoj kćeri i 24-godišnjoj unuci.
         
Završna akcija ovog kriminalističkog istraživanja započela je u jutarnjim satima 8. lipnja 2021. godine i to na nekoliko adresa na području Međimurske županije. Policijski službenici su osumnjičenicama pretresli stan, ali i druge prostorije koje koriste zajedno sa 38-godišnjim državljaninom Srbije i 52-godišnjakom.
         
Pretresom njihovog doma i drugih prostorija ostvareno je 28 zapljena droga zajedno s 300 grama marihuane raspakirane u manje vrećice. Baš kao i marihuana, bilo je zapakirano 15 grama kokaina, 130 grama amfetamina i 44 tablete MDMA-a. Uz navedene narkotike pronađeno je nekoliko mobitela, digitalnih vaga i nekoliko desetaka tisuća kuna.
         
Preliminarnim testom uzoraka koji su zaplijenjeni nakon pretresa dokazano je prisustvo psihotropnih tvari. Ostaci su proslijeđeni na toksikološko vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić u Zagrebu.

Vezana vijest

Črnomerec oružje i droga

U popodnevnim satima su uhićene baka, kći i unuka iz Nedelišća te 38-godišnjak i 52-godišnjak, a 9. lipnja su predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

"Isto tako, podneseno je 10 optužnih prijedloga nadležnom općinskom sudu, prekršajnom odjelu zbog prekršaja neovlaštenog posjedovanja droge", stoji u priopćenju PU međimurske.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!