Ostani doma
Novosti / Hrvatska

STRAVA NA ZAGREBAČKOJ AVENIJI

Policija utvrdila dodatne okolnosti stravične nesreće u kojoj su poginuli biciklist i motociklist: Evo tko je prošao kroz crveno

Policija utvrdila dodatne okolnosti stravične nesreće u kojoj su poginuli biciklist i motociklist: Evo tko je prošao kroz crveno
Pixsell

PU zagrebačka je pronašla snimke koje su utvrdile je li motociklist prošao kroz crveno ili je biciklist krenuo prelaziti cestu prije nego se upalilo zeleno.

Oglasila se PU zagrebačka s novim informacijama koje su povezane s poginulom osobom u prometnoj nesreći na Zagrebačkoj aveniji.

U policiji su utvrdili kako je biciklist preko zebre prelazio za vrijeme trajanja crvenog svjetla na semaforu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"U nastavku provođenja kriminalističkog istraživanja, kroz uvid u dostupne i do sada prikupljene relevantne činjenice bitne za utvrđivanje okolnosti ove teške prometne nesreće, uvidom u snimku kojom raspolaže policija, nedvojbeno je  utvrđeno da je u samom trenutku nesreće 68-godišnji biciklist prelazio kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza u trenutku dok je za njegov smjer kretanja u tom dijelu bilo upaljeno crveno svjetlo. Policija nastavlja kriminalističko istraživanje u smislu prikupljanja dodatnih činjenica kroz razgovore sa svjedocima-očevicima te dodatna vještačenja s ciljem utvrđivanja svih okolnosti koje su za posljedicu imale dvije smrtno stradale osobe u prometu.

Vezana vijest

Bicikl na zebri

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja nadležnom državom odvjetništvu dostaviti će se Posebno izvješće o utvrđenom", stoji u priopćenju PU zagrebačke.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!