Ostani doma
Novosti / Hrvatska

lavina komentara

Vila kod plaže s koje su tjerali ženu puna negativnih recenzija, ukinuta i mogućnost rezervacije

Vila kod plaže s koje su tjerali ženu puna negativnih recenzija, ukinuta i mogućnost rezervacije

Nakon što se priča proširila po medijima građani su počeli ostavljati negativne recenzije za vilu

U javnosti je jučer podijeljena snimka Splićanke koju su tjerali s plaže u Drveniku Velom. Incident se dogodio u srijedu, a u njemu su sudjelovali muškarac koji je uzurpirao pomorsko dobro i svojatao plažu, njegove gošće iz Češke te, s druge strane, kupačice koje su se na plaži pokušale kupati.

Jedna od tih kupačica, splitska spisateljica i novinarka Tonka Alujević, sve je snimila. Iz snimke se vidi kako je muškarac putem videopoziva preko mobitela koji je držala jedna od Čehinja uz prijetnje tjerao kupačice s plaže.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ajde, stavite me u medije. Ajde, stavite me! Ali prvo odite u katastar pa pogledajte da je to moja plaža privatna. Jedna crta nema pomorskog dobra. Makni mi se s plaže, je*at ću ti majku! Stavi me u medije! Hajde, stavi me u medije! Je*o ti Bog mater! Stavi me u medije, je*o ti pas majku u pi*ku!" vikao je muškarac u videu.

Vezana vijest

tonka

Na Booking.com više nisu dostupne ocjene i recenzije objekta

Nakon što se priča proširila po medijima građani su počeli ostavljati negativne recenzije za vilu, čiji vlasnik je jučer priznao da je on zvao policiju zbog kupačica.

Iako se na nekim manje poznatim platformama za oglašavanje i dalje može vidjeti da objekt ima najviše ocjene i vrlo dobre recenzije, na Google recenzijama vila sad ima prosječnu ocjenu od 1.3 od maksimalnih 5. 

U više recenzija se vlasnika optužuje za lažno oglašavanje i okupaciju plaže.

Na Booking.com više nisu dostupne ocjene i recenzije objekta, ali je istaknuto da vila više ne prima ni rezervacije.

"Žao nam je, ali ovaj objekt trenutno ne može primati rezervacije na našoj stranici. Ne brinite se, ovdje možete pronaći brojne druge objekte u blizini", piše iznad fotografija vile i plaže.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!