Ostani doma
Novosti / Hrvatska

hak

Vozači, oprez! Pojačan promet na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti, kolnici skliski

Vozači, oprez! Pojačan promet na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti, kolnici skliski
Arhiva/Davor Puklavec/PIXSELL

Povećana je gustoća prometa na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Lučko i Bosiljevo II u smjeru Dubrovnika, javio je Hrvatski autojklub (HAK) u 9 sati

Pojačan je jutros promet na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti te na pojedinim graničnim prijelazima. a kolnici su mokri i skliski te su mogući  odroni.

Povećana je gustoća prometa na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Lučko i Bosiljevo II u smjeru Dubrovnika, javio je Hrvatski autojklub (HAK) u  9 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zbog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je dodatno za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. II. skupina vozila).

Zbog poplavljenog kolnika zatvorena je LC44099 u mjestu Podgorač (Osječko-baranjska županija).

Danas od 12 do 23 sata na pojedinim cestama u Istri i priobalju zabrana je prometa za teretna motorna vozila najvece dopuštene mase iznad 7,5 tona. Zabrane nema na autocestama i na državnoj cesti DC1.

Zbog najave loših vremenskih uvjeta, orkanske bure, otkazana je plovidba katamarana za danas na relaciji Pula-Unije-Susak-Mali Lošinj-Silba-Zadar, i obrnuto.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!