Ostani doma
Novosti / Hrvatska

borba protiv korone

Nemate Covid potvrdu, a želite pristup javnim uslugama? Izvor blizak Stožeru za RTL: 'Bilo bi fer da se testiraju na vlastiti trošak...'

Nemate Covid potvrdu, a želite pristup javnim uslugama? Izvor blizak Stožeru za RTL: 'Bilo bi fer da se testiraju na vlastiti trošak...'
Igor Kralj/PIXSELL

'Cijepljenje, možda i više od 80% populacije, je jedini kraj epidemije', kazao je za RTL izvor blizak Stožeru

Ministar zdravstva Vili Beroš prošli tjedan uoči sjednice Vlade izjavio je da djelatnici njegova ministarstva neće moći dolaziti na posao bez covid potvrda, a da će se testiranja za one koji nisu cijepljeni ili nisu preboljeli Covid-19 obavljati ispred zgrade ministarstva.

Na pitanje tko će platiti testove za zaposlenike koji nisu cijepljeni, Beroš je rekao da će to učiniti Ministarstvo te da će se testiranje provoditi ispred zgrade Ministarstva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A što ako se takav model proširi i drugdje, tko će u tom slučaju snositi troškove?

Vezana vijest

stozer

"Cijepljenje, možda i više od 80% populacije, je jedini kraj epidemije, a za sve one koji nemaju zdravstvene ili neke druge prepreke da se cijepe, bilo bi fer da se testiraju na vlastiti trošak za pristup javnim uslugama za koje će covid potvrda biti nužna. Za to što se upravo njihovim odbijanjem produžava trajanje epidemije, ne bi ih se još trebalo i stimulirati plaćanjem testova", poručio je za RTL izvor blizak Stožeru.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!