Ostani doma
Novosti / Hrvatska

ne želi biti ni u tijelima stranke

Škoro podnio ostavku na mjesto predsjednika Domovinskog pokreta! Evo što je naveo kao razlog

Škoro podnio ostavku na mjesto predsjednika Domovinskog pokreta! Evo što je naveo kao razlog
Patrik Macek/PIXSELL

Ostat ću vjerni član stranke, poručio je Škoro

Miroslav Škoro podnio je danas ostavku na dužnost predsjednika Domovinskog pokreta, stranke koju je osnovao prije nešto više od godinu dana.

Iako ne propušta priliku reći kako je izuzetno ponosan na sve što su napravili, sada ipak napušta čelnu funkciju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ostavku podnosim jer smatram da je sazrelo vrijeme da Domovinski pokret nastavi svoje uspješno političko djelovanje pod drugim, novim vodstvom. Ponosan sam što smo uspjeli oformiti političku stranku DP, koju je hrvatski narod prepoznao kao opciju koja želi, može i zna očuvati hrvatske nacionalne interese, vrijednosti koje su utkane u naše državne i narodne temelje. Bila mi je iznimna čast i najiskrenije vam zahvaljujem na ukazanom povjerenju, koje sam dobio odlukom da budem prvi predsjednik Domovinskog pokreta. U tek nešto više od godine dana od osnutka naše stranke, zajedničkim smo naporima ostvarili velike uspjehe na državnim i lokalnim izborima, nametnuvši se, uz potvrdu volje birača, kao treća snaga i treća opcija u Republici Hrvatskoj. To, kao i beskompromisno političko zalaganje za ključne nacionalne interese i slobode svakog našeg državljana – nitko nam ne može osporiti.

Vezana vijest

Miroslav Škoro

Iako se ovim putem, iz posve osobnih razloga, odričem prava biti biran na dužnosti i u tijela Domovinskog pokreta, ostat ću i dalje vjerni član stranke i svojim sudjelovanjem u njezinom radu te svim pratećim aktivnostima, bez zadrške ću pridonositi ostvarenju naših stranačkih interesa", poručio je u priopćenju.

Što se zapravo krije iza napuštanja čelnog mjesta stranke koju je osnovao, saznat će se vjerojatno vrlo brzo. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!