Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Najbolji u Hrvatskoj

Polovica Istrana cijepljena protiv koronavirusa prvom dozom: 'Hvala svim građanima koji su se odazvali'

Polovica Istrana cijepljena protiv koronavirusa prvom dozom: 'Hvala svim građanima koji su se odazvali'
Srecko Niketic/PIXSELL

Prema informacijama iz istarskog Stožera civilne zaštite, drugom dozom cjepiva u Istri je procijepljeno oko 41 posto građana.

U Istarskoj županiji prvom dozom cjepiva protiv koronaviursa procijepljeno je 50 posto građana, čime je Istra pri samome vrhu u Hrvatskoj, pokazuju najnoviji podaci Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Istarske županije. 

Zadovoljstvo s dobrim trendom cijepljenja izrazio je u utorak i istarski župan Boris Miletić, koji smatra da to pokazuje veliku odgovornost građana Istre.

Vezana vijest

Cijepljenje Sabor

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Hvala svim građanima koji su se odazvali cijepljenju čime štite i sebe i druge, a sve one koji to još nisu učinili pozivam da se cijepe. Iz pandemije i ove teške situacije koja traje već više od godinu dana, izaći ćemo samo zajedno, pridržavajući se epidemioloških mjera i čim većom procijepljenošću stanovništva", poručio je župan Miletić, koji se i sam nedavno odazvao na cijepljenje.

Napomenuo je također da je u punom tijeku turistička sezona, a da je Istra ponovno poželjna i sigurna turistička destinacija, što je, rekao je, dodatni razlog da se svi potrude očuvati takvu sliku, kao i održati nisku incidenciju zarazom.

Prema informacijama iz istarskog Stožera civilne zaštite, drugom dozom cjepiva u Istri je procijepljeno oko 41 posto građana.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!