Ostani doma
Novosti / Hrvatska

'ŽIVOT IDE DALJE'

Nakon Škorine, ostavku podnio i glavni tajnik Domovinskog pokreta

Nakon Škorine, ostavku podnio i glavni tajnik Domovinskog pokreta
Sanjin Strukic/PIXSELL

"Svi mi zajedno stvorili smo temelje mlade, demokratske stranke koju čeka svijetla politička budućnost na političkom nebu Hrvatske", tvrdi Darijo Žepina

Nakon neopozive ostavke Miroslava Škore na mjestu čelnog čovjeka Domovinskog pokreta, stranku je napustio i glavni tajnik Darijo Žepina.

Žepinina odluka je objavljena na Facebook stranici Domovinskog pokreta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Dragi prijatelji, vjerujem da vas je pismo i ostavka našeg Mire, našeg predsjednika, duboko iznenadila i dirnula. Dok sam je čitao, prisjećao sam se mnogih neprospavanih dana i noći koje sam proveo stvarajući s vama Domovinski pokret, veseleći se svakom novom ogranku, podružnici, svakom izbornom uspjehu. Prisjetim se i frustracija, tuge za propuštenim, za neuspjehom. I bez obzira na sve, bili smo neizmjerno ponosni. 
Uvijek smo išli dalje uzdignuta čela, zajedno sa svima vama. Uspjeli smo u onome u čemu nisu uspjele mnogo veće i brojnije stranke. Na žalost, neki od nas na tom putu posustaju, donose drukčije odluke, imaju druge životne želje i ciljeve.

Svi mi zajedno stvorili smo temelje mlade, demokratske stranke koju čeka svijetla politička budućnost na političkom nebu Hrvatske.

Vezana vijest

Vesna Vučemilović & Miroslav Škoro

Život ide dalje, prihvatimo činjenice onakvima kakve jesu, budimo čvrsti, jaki i ponosni na daljnjem putu i jačanju Domovinskog pokreta. Ne sumnjajte nikada u uspjeh, on je neupitan.

Koliko god teško bilo u ovim trenucima, osjećam osobnu potrebu predsjedništvu stranke i svima vama ponuditi svoju iskrenu i neopozivu ostavku na mjesto Glavnog tajnika stranke na koje me je postavio Miroslav Škoro. To ovim pismom i činim.
Sutra je novi dan, ne bih želio da moja pozicija i dužnost u stranci sutra bude prepreka nesmetanom radu Predsjedništva i imenovanju novih članova. Još jedanput zahvaljujem Miri na svemu učinjenom i želim mu puno sreće i zdravlja te da i dalje, kao član Domovinskog pokreta, pridonosi uspjehu stranke", stoji na Facebook stranici Domovinskog pokreta.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!