Ostani doma
Novosti / Hrvatska

lako tako

HDZ-ov gradonačelnik Otoka izbacuje ljude iz stranke, ali troškove plaća Grad. I nije mu prvi puta

HDZ-ov gradonačelnik Otoka izbacuje ljude iz stranke, ali troškove plaća Grad. I nije mu prvi puta
Pixsell

Na službenim karticama ispeglao je više od 700.000 kuna za smještaj u luksuznim hotelima, večerama i ručkovima u skupim restoranima..

Protiv gradonačelnika Otoka Josipa Šarića,  koji je i  pomoćnik glavnog tajnika HDZ-a Krunoslava Katičića, USKOK kako je Telegramu službeno potvrđeno sredinom prošlog mjeseca provodi izvide zbog sumnje da je iz gradske blagajne plaćao članarinu 14-orici otočkih HDZ-ovaca. No, on ne prestaje javni novac trošiti u stranačke svrhe. 

Telegram je u posjedu nekoliko omotnica u kojima je Josip Šarić, u svojstvu predsjednika tamošnjeg HDZ-a, ovoga tjedna poštom slao izbačenim članovima HDZ-a obavijest o isključenju iz stranke, koristeći omotnice s logom Grada Otoka, a poštarinu je također platio grad na čijem je čelu.

Vezana vijest

vukovar

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Šarić unatrag pet godina što sada istražuje USKOK na račun Grada Otoka na službenim karticama ispeglao više od 700.000 kuna za smještaj u luksuznim hotelima, večerama i ručkovima u skupim restoranima, kupovanjima parfema, slavonskog kulena ili pak buteljama vrhunskog vina.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!