Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Krenulo je

FOTO Udarni turistički vikend je stigao: Gužve na cestama prema moru, povremeno se zatvara tunel Sv. Rok

FOTO Udarni turistički vikend je stigao: Gužve na cestama prema moru, povremeno se zatvara tunel Sv. Rok
Tomislav Miletic/PIXSELL

Na cestama prema moru su gužve i kolone, a promet je pojačan na svim važnijim pravcima uz povremene zastoje i vožnju u koloni.

Udarni turistički vikend je stigao. Na cestama prema moru su gužve i kolone, a promet je pojačan na svim važnijim pravcima uz povremene zastoje i vožnju u koloni, osobito u smjeru mora.

Vezana vijest

Prometna nesreća

Kilometarske su kolone na zagrebačkoj zaobilaznici između čvora Jankomir i čvora Lučko te pred naplatom Lučko, a uz povremene zastoje vozi se i na autocesti A1, na kojoj je došlo i do dvije prometne nesreće. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na riječkoj obilaznici između čvorova Draga i Šmrika u smjeru GP Rupa vozač je vozio u suprotnom smjeru pa je HAK upozorio vozače da smanje brzinu. 

Zbog gužvi na autocesti A1 povremeno se zatvara tunel Sveti Rok u smjeru juga, a kolona vozila oko 13 sati bila je duga oko pet kilometara. 

Gužve

 

 

Uz povremene zastoje i vožnju u koloni tako se vozi u smjeru mora na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče i A6 Rijeka-Zagreb, zagrebačkoj i riječkoj  obilaznici, kod čvora Matulji, na Krčkom mostu, Istarskom ipsilonu prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija i kod tunela Učka, Jadranskoj magistrali na prilazima turističkim središtima te u trajektnim lukama i pristaništima.

Kolona vozila na autocesti A1 na naplati Lučko u smjeru Zagreba duga je oko 3 kilometra, a na naplati Demerje oko kilometar.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj vozi se u koloni prema naplati Trakošćan u smjeru Slovenije i povremeno se zatvara tunel Frukov Krč.

Kolona teretnih i osobnih vozila na autocesti A3 Bregana-Lipovac prema graničnom prijelazu Bajakovo u smjeru istoka duga je oko pet kilometara.

Kolona je vozila na Krčkom mostu u oba smjera, a osobito u smjeru kopna gdje je duga oko devet kilometara.

Zbog pojačanog prometa na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona se dijelom proteže i na Istarski ipsilon.

Kolone su i na čvoru Matulji u smjeru Rijeke te na naplatnoj postaji Rupa u smjeru Slovenije i Krčkog mosta.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) kod Šibenika zbog prometne nesreće vozi se otežano, jednim prometnim trakom uz regulaciju prometne policije.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!