Ostani doma
Novosti / Hrvatska

tragedija na kod s. broda

Plenković i Milanović poslali poruku obiteljima stradalih u 'autobusu smrti'

Neki ozlijeđeni iz autobusa su u kritičnom stanju i bore se za život

Zbog strašne nesreće u kojoj je jutros poginulo 10 osoba, a 44 su ozlijeđene, ministar Vili Beroš i ravnatelj civilne zaštite Damir Trut stigli su u Slavonski Brod kako bi se upoznali sa svim okolnostima nesreće i pružanjem zdravstvene skrbi ozlijeđenim putnicima.

Vezana vijest

Damir Trut

Premijer Andrej Plenković izrazio je sućut obiteljima poginulih na Twitteru. 

 

 

Vezana vijest

nesreća, slavonski brod

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sućut obiteljima stradalih izrazio je i predsjednik Zoran Milanović. 

"Izražavam sućut obiteljima putnika koji su smrtno stradali u prometnoj nesreći koja se dogodila jutros kod Slavonskog Broda, suosjećam s vlastima i narodom Kosova u ovom tužnom trenutku za sve njih. Ozlijeđenim putnicima želim što brži oporavak", objavljeno je na njegovom Facebooku.

U slijetanju autobusa kosovskih registarskih oznaka na autocesti A3 kod Slavonskog Broda u nedjelju ujutro poginulo je deset osoba dok su 44 ozlijeđene i pruža im se liječnička pomoć. Neki su u kritičnom stanju, a među putnicima je bilo i maloljetnih osoba. 

Božinović: Hrvatska je u mislima s građanima Kosova

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović izrazio je u nedjelju sućut obiteljima poginulih.

"Razgovarao sam s kosovskim ministrom obrane Armendom Mehajem i ministrom unutarnjih poslova Xhelalom Sveclom s kojima ćemo kontinuirano razmjenjivati dostupne informacije. Izražavam duboku sućut obiteljima poginulih u teškoj prometnoj nesreći koja se jutros dogodila kod Slavonskog Broda te brz oporavak ozlijeđenih. Hrvatska je u mislima s građanima Kosova", stoji u Božinovićevoj objavi na twitteru.

nesreća, slavonski brod, autobus

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!