Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Priča sa sretnim krajem

Mladu Makaranku trudovi su uhvatili u gužvi pred Omišem: 'Zapomaže, vrišti, a onda sam ugledao policajca Zvonimira...'

Mladu Makaranku trudovi su uhvatili u gužvi pred Omišem: 'Zapomaže, vrišti, a onda sam ugledao policajca Zvonimira...'
Arhiva/Ivo Čagalj/PIXSELL

Na kraju se rodio zdrav dječak - al njegov dolazak bio je sve samo ne uobičajen

Daniela Miočević iz Makarske 20. srpnja je rodila sina Marka Tonija, a njegov dolazak na svijet bio je "kaotičan". Naime, Daniela je sa suprugom Denisom Palerom zapela u gužvi iz Omiša prema Splitu, a spasio ih je policajac na motociklu Zvonimir Vrkić.

Vezana vijest

Egzoskelet

"Tog utorka 20. srpnja supruga i ja smo ujutro bili u Splitu na Ginekologiji. Liječnica je rekla da se vratimo u Makarsku jer Daniela nije spremna za porod - to je bilo oko 13 - 14 sati.  Međutim, u 18 sati supruzi puca vodenjak i s obzirom na to da smo oboje pohađali pripreme za porod, znali smo da u roku od sedam sati on mora biti obavljen. Odmah sjedamo u auto, supruga na zadnje sjedište, i krećemo put Splita", ispričao je novopečeni tata Denis za Slobodnu Dalmaciju.

Žena u gužvi zapomaže, vrišti

Zapeli su pred Omišem u ogromnu gužvu. Ženi curi vodenjak, zapomaže, vrišti. Denis u tom trenu vidi mladog policajca u uniformi kako kontrolira protok prometa. Stao je Denis ispred njega i govori mu kako će Daniela roditi ubrzo i da moraju što prije u bolnicu.  Šef je policajcu rekao da pusti gužvu i da moraju ženi pomoći. Vozio se na motoru policajac, a iza njega Denis. 

Zvonimir je na motociklu uz zvučnu i svjetlosnu signalizaciju čistio gužvu na putu za Split, a iza njega, vrlo blizu motocikla, vozio je Denis dok je Daniela trpjela trudove. Do bolnice im je trebalo nekih 15-ak minuta. 

"Ljudina je"

​Ispred zgrade Ginekologije čekalo ih je zdravstveno osoblje, a tko je njima javio da iz Omiša odnosno Makarske dolazi rodilja, ni danas Zvonimir i Denis ne znaju. Na kraju se rodio zdrav dječak. 

Denis je komentirao policajca: "Što reći za Zvonimira? Ljudina, čovjek i pol, ovo je prijateljstvo za cijeli život i drago mi je da takvih ljudi ima", zaključuje tata. Zvonimir je presretan što je pomogao paru. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!