Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Na Oluju

Zastupnik Vučićeve stranke na Dinari podignuo srpsku zastavu: 'Popeo sam se na najveću srpsku planinu'

Zastupnik Vučićeve stranke na Dinari podignuo srpsku zastavu: 'Popeo sam se na najveću srpsku planinu'
Screenshot/Facebook

"Da podsetim Hrvate ali i zaboravne Srbe..."

Zastupnik Vučićeve Srpske napredne stranke u Narodnoj skupštini Srbije popeo se na Dinaru i, pa na svom Facebook profilu ostavio poduži tekst i, po svemu sudeći, podignuo srpsku zastavu.

Na Dinari iznad Knina bio je s još dvije dame, a sve zbog obilježavanja 26. obljetnice Oluje.

“Hrvatska danas obeležava početak zločinačke vojne akcije “Oluja”. Upravo sam se popeo na Dinaru iznad Knina, najveću i najopevaniju srpsku planinu i na njenom najvišem vrhu Troglavu (1913) razvio srpsku zastavu", napisao je, pa nastavio: 

‘Da podsetim Hrvate ali i zaboravne Srbe....Da na današnji dan, dan koji Hrvati slave kao dan pobede a Srbi kao dan velike nesreće, Hrvate ali i zaboravne Srbe podsetim da je Dinara i srpska planina. Da podsetim Hrvate ali i zaboravne Srbe da su Dalmacija i Kninska krajina ništa manje srpske nego što su hrvatske.

Vezana vijest

Frendovi, Rijeka

Da podsetim Evropu i Ameriku, ogrezle u satanizaciji i terorisanju srpskog naroda, na 500.000 Srba u Hrvatskoj kojih više nema, jer su ih hrvatska vlast, vojska i policija pre tri decenije proterale iz njihovih domova i njihovog zavičaja, u najvećem etničkom čišćenju u Evropi posle Drugog svetskog rata”, dodao je Marić. 

Ispod svoje objave dobio je pregršt komentara. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!