Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Naslonila se i...

Objavljeni detalji nevjerojatnog pada djevojčice s trećeg kata zgrade u Iloku: Evo što ju je spasilo

Objavljeni detalji nevjerojatnog pada djevojčice s trećeg kata zgrade u Iloku: Evo što ju je spasilo
Sanjin Strukic/PIXSELL

Dramatična vijest iz Iloka uznemirila je cijelu zemlju, petogodišnjakinja je pala s trećeg kata stambene zgrade

Kao što smo već javili, bizaran slučaj koji je mogao završiti tragično dogodio se u subotu u Iloku. Djevojčica u dobi od pet godina pala je s trećeg kata stambene zgrade, s visine od oko 11 metara i srećom, prošla s lakim ozljedama!

"Dijete je palo s prozora trećeg kata stambene zgrade u Ulici Vlatka Kraljevića u Iloku. Vozilom hitne medicinske pomoći brzo je prevezeno u Nacionalnu memorijalnu bolnicu Vukovar, gdje su ozljede okvalificirane kao lake", javila je policija o tom slučaju.

Policija te podatke nije navela, no neslužbeno se moglo doznati kako je riječ o petogodišnjoj djevojčici.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U kobnom trenutku s djevojčicom su u stanu navodno bili i njezini roditelji, no bio je dovoljan samo trenutak da se dogodi nesreća koja je ipak na kraju, srećom, završila bez težih posljedica.

Kako je utvrđeno policijskim očevidom, dijete se naslonilo na zaštitni PVC komarnik prozora, ali se komarnik odvojio i djevojčica je pala kroz prozor, s visine od, kako se službeno navodi, 10,9 metara, piše Glas Slavonije.

Vezana vijest

Policija, Ilustracija

Pritom je pala "na sjedalo motocikla koji je bio parkiran ispred stambene zgrade, a potom na zemljanu površinu". Djevojčica je s trećeg kata zgrade pala zajedno s komarnikom, pritom su pad s velike visine ublažile i grane stabala, a srećom i parkirani motocikl kao i činjenica da je pala na zemljanu, a ne betonsku površinu ispred iločke stambene zgrade.

"Samo je Bog spasio našu curicu, i anđeli je spustili na zemlju. Hvala dragom Bogu, danas je ona dobro", kratko je tek jučer kazao otac djevojčice, dodavši da još obavljaju pretrage.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!