Ostani doma
Novosti / Hrvatska

OGLASIO SE NA FACEBOOKU

Škoro izlazi iz Domovinskog pokreta: 'Da sam znao tko sjedi za mojim stolom u mojoj kući... Svatko će odgovarati za svoje'

Kako bi rekao poštovani general Glasnović, vi ste 'politički zomboidi' samo toga još niste svjesni, poručio je Škoro

Miroslav Škoro, bivši šef Domovinskog pokreta za Večernji list je kazao da izlazi iz stranke. 

"Sve to skupa više ne mogu. Da me netko optužuje da imam bipolarni poremećaj, da imam sto tužbi koje moram podnijeti. Njih povlačiti neću jer treba stvari istjerati na čistac, nisam ništa krivo napravio. Nisam imao kartice, putne naloge nisam ispunjavao, nisam radio ništa u sferi u kojoj me optužuju. Svatko će odgovarati za svoje", kazao je Škoro, koji je biračima Domovinskog pokreta poručio i da ih neće napustiti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Nemam se namjeru prestati baviti politikom jer vjerujem da možemo bolje, ljepše i ne želim od toga odustati, dužan sam to ljudima", kazao je Škoro za Večernji list.

Ranije se Škoro na Facebooku se osvrnuo na današnju izjavu Marija Radića, v.d. predsjednika Domovinskog pokreta koji je na današnjoj konferenciji za medije kazao kako stranka moli Škoru da Domovinski pokret ne bude ničiji talac, pa ni njegov. 

"Domovinski pokret prolazi kroz krizno razdoblje koju je uzrokovala neopoziva ostavka bivšeg predsjednika Miroslava Škore. Tek će vrijeme pokazati što je izazvalo drastične promjene u njegovu ponašanju. Neizmjerno smo zahvalni za sve dobro što je učinio za stranku. Ovim putem molimo Miroslava Škoru da Domovinski pokret ne bude ničiji talac, pa ni njegov. Birači su nekoliko puta gledali rastakanje političkog tijela, poglavito desnog. Ne bismo im to htjeli priuštiti još jednom", kazao je Radić te dodao je konsolidacija stranke u tijeku.

Škoro je na Facebooku poručio da će udovoljiti svim njihovim molbama.

Vezana vijest

Mario Radić

"Ovime javno odgovaram na danas izrečenu zamolbu gospodina Radića da Domovinski pokret ne bude moj talac, da im omogućim nesmetan rad, kao i na javno navedenu mogućnost da sam ubrzam proceduru na tzv. sudu časti. 

Dragi Mario, dragi "stranački prijatelji" iz predsjedništva i kluba zastupnika, iako znate sve okolnosti moje ostavke, udovoljavam svim vašim molbama. Sve što ste danas zatražili od mene, ispoštivat ću i izlazim iz vašega društva. Ako vam nešto nije jasno, pitajte Radića, Bubala, Šušnjara i Mesića.

Uživajte u svojim v.d. ulogama, bavite se onim što najbolje znate, spletkama, uhođenjima i podvalama, a posebno vam želim sretno buđenje na groblju političkih diletanata. Kako bi rekao poštovani general Glasnović, vi ste "politički zomboidi" samo toga još niste svjesni. Da sam znao tko sjedi za mojim stolom u mojoj kući, podnio bih ostavku i prije. Članstvu Domovinskog pokreta poručujem: nikada vas neću napustiti i opet ćemo biti zajedno.

Vezana vijest

Miroslav Škoro

P.S. Poseban pozdrav upućujem gospodinu bravaru zbog brzog i efikasnog mijenjanja cilindra", napisao je Škoro na Facebooku.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!