Ostani doma
Novosti / Hrvatska

hvale vrijedan projekt

Juričan osniva crkvu kriminalnog uma Sv. Milan: 'Dragi Plenx, ovaj projekt je prioritetniji od kapelice u Betlehemu'

Juričan osniva crkvu kriminalnog uma Sv. Milan: 'Dragi Plenx, ovaj projekt je prioritetniji od kapelice u Betlehemu'
Facebook/PIXSELL

"Dragi moj Plenx, u svjetlu saznanja da imaš 450.000 eura za kapelicu u Betlehemu obraćam se tebi kao poglavaru"

Dario Juričan poručio je na svom Facebook profilu premijeru Andreju Plenkoviću da se osniva digitalna crkva posvećena Milanu Bandiću.

U pismu Juričan je objasnio za što će se nova crkva zalagati, kako će izgledati, koja će načela poštivati. Pozvao je i narod na donacije i Plenkovića da zajedno surađuju na projektu.

Vezana vijest

Gordan Grlić Radman

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Dragi moj Plenx, u svjetlu saznanja da imaš 450.000 eura za kapelicu u Betlehemu obraćam se tebi kao poglavaru veleuvažene HDZ koruptozajednice da zajednički delamo na novom projektu za kojeg držim da je prioritetniji od onog u Izraelu, a možemo i više ćapnuti, a to je Digitalna crkva kriminalnog uma sv. Milan.
Milan Bandić će, tvojim riječima moj Plenx, 'ostat zapamćen po svojim nastojanjima da čini dobro za Zagrepčanke i Zagrepčane' pa je osnivanje crkve najmanje što mu ti kao stari partner možeš učiniti.

Vjerujem da će svijet vidjeti vrijednost naše Digitalne crkve pa će se odlučiti doći u Hrvatsku – malu zemlju za veliku korupciju. Korupcija je neizostavna komponenta hrvatske povijesti, koja je utkana u nacionalni identitet te humanistički, duhovni i kulturni razvoj hrvatskog društva.

Bandić je umro kao najpotentniji Hrvat ostavivši najveće dugove, a to mogu samo veliki! Nitko se ne priprema dovoljno ozbiljno sačuvati ostavštinu Bandića, to može jedino Crkva, digitalna crkva koja ide u korak s vremenom i digitalizira duh korupcije na viši nivo.

Zabrinut sam što katolička Crkva na čelu s pajdom Bozanićem ne vidi veličinu djela Milana Bandića. A nije da se Bozanić i Bandić nisu mazili i pazili. Treba se znati zahvaliti Milanu za utemeljenje korupcije kao vječne vrijednosti i omogućiti kanonizaciju sveca Milana kroz međureligijski dijalog.

Digitalna crkva će pomagati bogatima, neće plaćati porez i promovirati će ćapanje.
Digitalna crkva je pobožnija alternativa katoličkoj Crkvi, a državu će koštati samo 365 milijuna kuna godišnje, što je i više nego povoljno u odnosu koliko ćapaju slične organizacije.

A vjernike Digitalne crkve čeka u raju nagrada: bespravno izgrađen posjed i ljubavnice!
Kapelica ti dođe kao kamp kućica na Baniji, a crkva je za prave majstore bez svojstava kao što si ti moj Plenx! Za detalje se možemo vidjeti kod Martine Bienenfeld. Znaš proceduru.

Da smo živi i zdravi! Te ovas džuvde thaj saste! Sa fijenj vij ša sanatoš!
Dario Juričan, gradonačelnik svemira i počasni gradonačelnik Vruje

p.s.
Pozivam narod na donacije HRCIN-u za inicijalne troškove projekta Digitalne crkve
IBAN: HR9823600001102458120
Uskoro slijede upisnice, oprosnice te dolazak na vjenčanja, blagoslov i sprovode", napisao je Juričan.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!